nokia c7 hiç açılmıyor + bilgisayara takılınca hiç tepki vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxxxxxxxyy

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 hiç açılmıyor + bilgisayara takılınca hiç tepki vermiyor
başlıktaki gibi sorunum var artı olarak telden tek tepkiyi pili çıkarıp kabloyu takıp tekrar pili takınca data kablonn ordaki ışık birkaçkez yanıp sönüyor
yani şuan bunu nasıl canlandırabilirim phoneix ile yapamadım phoneix ten başka yöntem varmıdır yazılımsa sorun ...

serkanet

Üye
dead flash atman gerekir böylece diriltirsin başka yöntemi vardır tabi evden çıkıcan en yakın nokia shopa gidiceksin

xxxxxxxxyy

Üye
    Konu Sahibi
dead flash denedim ama olmuyor ya indirdiğim dosyalar yanlış dicem ama 10 larca denedim

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sen makinayı iice öldürmeden bi nokia shop'a git

xxxxxxxxyy

Üye
    Konu Sahibi
sanırım öldü zaten phoneix HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) bu hatayı veriyor ve sanırım bu hatann neden kaynaklandığını bilende yok ....

serkanet

Üye

xxxxxxxxyy

Üye
    Konu Sahibi
o manage connection kısmı yok bende sürekli no connection zaten .... geri kalan aynılarını yapıyorum zaten

serkanet

Üye
burda isyan etmenin bi anlamı yok açıklarsan sorun ne ise yardımcı oluruz

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
servise gönder 20 gün kadar önce benim telefondada oldu servise gönderdim şimdi iyi bi sorun yok

xxxxxxxxyy

Üye
    Konu Sahibi
yok isyan ettiğim filan ayrıca kimsenin kimseye yardım etme zorunluluğuda yok biliyorum yani sağolun yardım etmeye çalışmanız bile yeterde zaten açıkladım problemi ordaki hata kodunu alıyorum dead flash atmaya çalışınca yani isyan filan yok ok...

catdog136

catdog136

Üye
dead flash atmalısınız, flash atarken sorun yaşıyorsanız hiç daha fazla kurcalamadan telefoncuya yada servise verin.. En garanti yol budur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt