Hard Format telefonu devre dışı bırakmaz... Eğer telefon bir zarar görürse devre dışı kalır, yoksa hiç bir şey olmaz. Telefona hard format atmışsın, ovi store-haritalar silinmiş, yani yazılımı bozmussun, evet garanti dışı bırakırlar... Fakat o kadar konu açtım kendin telefonu tekrar flashlasaydın düzeltirdin, hard format normalde garanti dışı bırakmaz...
Telefona yazılımına donanımına zarar vermeden garantisine bir şey olmaz...
http://www.maxicep.com/symbian-3-de...ayi-kurtarma-n8-__resimli-anlatim-441267.html konusu altında ovi mağaza(ve harita)yı nasıl geri yükleneceğini anlattım, üstüne sabit konu.. en başta...
N8 üzerinden anlattım ama C7 için tek farkı Product code'u ve oluşturacağın RM klasörü... Yorumları da okursan anlarsın zaten... her şey gayet açık...
--------------- Ekleme ---------------
Eger telefonu Flashlarsan telefon garanti dışı kalmaz, ama Flashlamada bir hata yaparsan ve cihaz ölürse yine garanti dışı kalır( Dead Phone USB Flashing ile duzeltebilirsin ama bu da teknik servis tarafından anlaşabilen bir durum...) O yüzden her ayrıntısını dikkatle oku ve yap... Ve en önemlisi Risk senin... Hata yaparsan bana suç atma, doğru yapan ve başarılı olan bir çok kişi var...
--------------- Ekleme ---------------
Hem koca bir mantıksızlık var... Madem garanti dışı kalacak kardeşim, ekleme yahu
Kaldır o özelliği, o da var yani
Var o kombinasyon özellik, ben de yaparım, yasaksa zararlıysa kaldır yani