oguzhan0948
Üye
Nokia c7 Ovi Suite sorunu @:
Aydın nokia satış merkezine c7 telefonumu götürdüm meydana gelen kasmadan dolayı hard format istedim.Kms 9.0 felan silinsin diye bastırdım.1. deneme başarısız üstüne bi hard daha bu sefer oldu diye düşünürken proğramların silinmediğini fark ettim.Erteledi ve yarın gel dedi hadi ona da tamam dedim ve ertesi gün gittim bu sefer de attığı hard formatla telefonun sistem hatası vermesine neden oldu.Sürücü (e)yi biçimlendirdim bu sorun ortadan kalktı.Ovi suiteden çoğu proğramı indiriyorum ve yüklemeye hazırlanıyor sayfası dolmadan Tekrar SİSTEM HATASI.!!!
Sürekli kullandığım FriendChat vb.proğramları yükleyemiyorum bunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar yoksa telefonumdan 30 günde olsauzak kalmak bana göre değil.Attan inip eşşeğebinmek herkese ters gelir.
Sürekli kullandığım FriendChat vb.proğramları yükleyemiyorum bunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar yoksa telefonumdan 30 günde olsauzak kalmak bana göre değil.Attan inip eşşeğebinmek herkese ters gelir.