nokia c7 güncelleme sonrası türkçe dil paketi ihtiyacı ve güncelleme şekli

Sponsorlu Bağlantılar

suruga

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 güncelleme sonrası türkçe dil paketi ihtiyacı ve güncelleme şekli
014.002 sürümü olarak ovi suite ile yükledim. ancak telefonda türkçe dil paketi yok nasıl bulurum ve yüklerim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

hamzaunsal

Üye
Nokia C7 Icin Turkce Dil Lazim , Yardim Edebilecek Arkadas var mi ??

metinaktas54

Üye
Selam arkadaşlar
Bende c7 kullanıyorum. Aldığım telefon ithal olduğu için telefona güncelleme yaptığımda ingilizce oluyor. Aynı sorunu yaşıyorsanız üzülmeyin. Uzun araştırmalarım sonucunda nasıl yapıldığını buldum. Ve şu anda symbian belle yükledim türkçe olarak kullanıyorum.
Forumlarda bir sürü konuya baktım. Çok yararlı bilgiler paylaşılmış. Ama her denememde malesef telefon yazılımı güncellerken hata verdi. Uzun lafın kısası ben çok uğraştığım için siz uğraşmayın istiyorum. Yardım etmek isterim size.

tirfally

Üye
Selam arkadaşlar
Bende c7 kullanıyorum. Aldığım telefon ithal olduğu için telefona güncelleme yaptığımda ingilizce oluyor. Aynı sorunu yaşıyorsanız üzülmeyin. Uzun araştırmalarım sonucunda nasıl yapıldığını buldum. Ve şu anda symbian belle yükledim türkçe olarak kullanıyorum.
Forumlarda bir sürü konuya baktım. Çok yararlı bilgiler paylaşılmış. Ama her denememde malesef telefon yazılımı güncellerken hata verdi. Uzun lafın kısası ben çok uğraştığım için siz uğraşmayın istiyorum. Yardım etmek isterim size.

yardımcı olursan sevinirim kardesim bende dil paketini yüklemem lazım

acdkha

Üye
Kardeş benimde aynı sorun var c 7 ile ilgili yardımcı olurum demişsin ,bi zahmet bana da bilgini paylaşırsan sevinirim.

e.yavuz69

Üye
banada yardımcı olursanız çoksevinirim c7 nasıl türkçe yapabilirim

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
tele fonu ayarlardan telefonu silerek sıfırla de foto müzik falan yedekle başka yere telefonun sıfırlanınca açılaca diller çıkıyor türkçeyi seç veya pcine türkçe kur güncelle ve olsun ilki olmassa diye bu

Üst Alt