Nokia c7 Fotograf ( Af yok diye Fotoyu kötü Ceken diyen arkadaşlar buyurun iceri)

andry77

Üye

Arkadaşım kendini kandırma N8 12 mp kamera mevcut en başta çözünürlükten takar C7 ye çektiin fotoğraflara zoom yaparsan pixel farkını anlarsın tabi o göz varsa... C7 ye kötü demiyorum ama N8 e kamerası ile kafa tutamaz...

Konu Sahibi
Güzel kardeşim benım Fotografi yaklaştırınca ne olcak? Ben yaklaştırınca bozmyan tek fotograf makinası tanıyorum onuda Fotografcilar kullanıyor...Fotografi iyi cekıyor diye n8 ın mercegine iyi diyemeyiz ikiside aynı video cekıyor. N8 güzel cekebilir ama C7 imde fena degil mükkemel cekıyor diyebiliriz...

andry77

Üye
N8 C7 yi döver şaka şaka C7 ye kötü demedim ama kabul etmelisin ki mercek farkı var ve bu fark yazılımsal diil donanımsal... xenon flashı olan başka telefon var mı? varsa da ben görmrdim türkiyede daha... N8 in gece çekimleri diğer tüm telefonlara taş çıkartır. Bir de 2 tel arasında 100-150 tl civarında fark varken tercihimi yine N8 den yana yaparım... Tek sıkıntı tüm NOKİA S^3 kullanıcılarının büyük beklentisi ANNA henüz güzel memleketimiz TÜRKİYE ye bi türlü gelemedi...

Konu Sahibi

arasında 200 tl fakr yok 250- 300 tl var ayriaten gece videolarında işigin varmı senın ?

Konu Sahibi
Gece video ceksin birde ozaman ne olcak xenonmu patlicak xD

mcnpl4

Üye
Gece kamyon farı tutarız hacı

Tepkiler: DenizhaNq ve ~N.A.W.Y~
kardes N8'in kamerasına yaklascak telefon yok suan piyasada o yüzden hc kyaslama sen

PriZm

Üye
kardes N8'in kamerasına yaklascak telefon yok suan piyasada o yüzden hc kyaslama sen

kim n8 ile kıyaslıyor?

konu sahibi sadece af yokken bile ne kadar net çektiğini göstermiş(ki bencede çok net çekiyor) n8 ile kıyaslama yapmamşki

ha c6-01 c7 nin n8 patakladığı tek bir nokta var oda gece video çekimi

Tepkiler: DenizhaNq
    Konu Sahibi

COk güzel anlattın kardeşim Ellerin dert görmesin

kardes ilk yorumlarda kıyaslanmıs bi bak bence ilk sayfalara konunun sahibine demedm ztn ayrıca bencede kyaslamaya gerek yok

PriZm

Üye
kardes ilk yorumlarda kıyaslanmıs bi bak bence ilk sayfalara konunun sahibine demedm ztn ayrıca bencede kyaslamaya gerek yok
aynen kıyaslayıpda kendimizi kırmayalım sonra

kıyaslayacaksak androidlere karşı kıyaslayalım