MoonLife01 Üye Konu Sahibi Utku' Alıntı: 7.2 mp sony fotoğraf makinesi n8 den kat kat güzel çekiyor isterseniz test edelim Genişletmek için tıkla ... Kardeş bu arkdaşlar n8 i nikon makinlerinden bile üstün sanıyolar anlamış degilim neyi ima ediyolar
Utku' Alıntı: 7.2 mp sony fotoğraf makinesi n8 den kat kat güzel çekiyor isterseniz test edelim Genişletmek için tıkla ... Kardeş bu arkdaşlar n8 i nikon makinlerinden bile üstün sanıyolar anlamış degilim neyi ima ediyolar
Türe Üye boş teneke çok ses çıkarırmış arkadaşlar anlayan anladı c7 forever ----------Eklendi @ 15:47:17 ---------- Yazıldı @ 15:46:44 ---------- Cruzer_Contour' Alıntı: <br /> <br /> öncelikle laflarına dikkat et kazık falan diye konuşma senin gibi terbiyesizleri muhattaba almam bu arada öbür arkadaşa gelince kendimi beğenmiş falan değilim istersem n9 alırım istersem galaxy alırım ama bu seni ilgilenirmez... Genişletmek için tıkla ... o telefonlar.. anladın hacım sen onu
boş teneke çok ses çıkarırmış arkadaşlar anlayan anladı c7 forever ----------Eklendi @ 15:47:17 ---------- Yazıldı @ 15:46:44 ---------- Cruzer_Contour' Alıntı: <br /> <br /> öncelikle laflarına dikkat et kazık falan diye konuşma senin gibi terbiyesizleri muhattaba almam bu arada öbür arkadaşa gelince kendimi beğenmiş falan değilim istersem n9 alırım istersem galaxy alırım ama bu seni ilgilenirmez... Genişletmek için tıkla ... o telefonlar.. anladın hacım sen onu
Utku Üye MoonLife01' Alıntı: Kardeş bu arkdaşlar n8 i nikon makinlerinden bile üstün sanıyolar anlamış degilim neyi ima ediyolar Genişletmek için tıkla ... gerçekten öyle ama isteyen varsa deneyelim
MoonLife01' Alıntı: Kardeş bu arkdaşlar n8 i nikon makinlerinden bile üstün sanıyolar anlamış degilim neyi ima ediyolar Genişletmek için tıkla ... gerçekten öyle ama isteyen varsa deneyelim
gnc01 Üye Utku' Alıntı: gerçekten öyle ama isteyen varsa deneyelim Genişletmek için tıkla ... nasıl yanı n8 nikon fotograf makinlerindendemı ıyı cekıyor.
Utku' Alıntı: gerçekten öyle ama isteyen varsa deneyelim Genişletmek için tıkla ... nasıl yanı n8 nikon fotograf makinlerindendemı ıyı cekıyor.
*Krosaki* Üye Güzel fotoğraflar.Sende ben gibi Bursa'dan sın hehe :P Neyse... N8 in 12 MP kamerası unutmayalım.Birde HDMI çıkışı var.Onun dışında N8 fark atıp geçmiyor bunu da unutmayalım.Ha bu arada C7 de birde rom var.
Güzel fotoğraflar.Sende ben gibi Bursa'dan sın hehe :P Neyse... N8 in 12 MP kamerası unutmayalım.Birde HDMI çıkışı var.Onun dışında N8 fark atıp geçmiyor bunu da unutmayalım.Ha bu arada C7 de birde rom var.
PriZm Üye Türe' Alıntı: imzam her şeyi anlatıyo under c6-01 c7 forever laf atanın alnını... : Genişletmek için tıkla ... aynen
Türe' Alıntı: imzam her şeyi anlatıyo under c6-01 c7 forever laf atanın alnını... : Genişletmek için tıkla ... aynen
gnc01 Üye slant1111' Alıntı: hotfile den de parayı kırmıştır bro'm Genişletmek için tıkla ... bro nasıl oluyor oo acarmsın biraz konuyu bende kazanmak istiyorum para
slant1111' Alıntı: hotfile den de parayı kırmıştır bro'm Genişletmek için tıkla ... bro nasıl oluyor oo acarmsın biraz konuyu bende kazanmak istiyorum para
PriZm Üye gnc01' Alıntı: bro nasıl oluyor oo acarmsın biraz konuyu bende kazanmak istiyorum para Genişletmek için tıkla ... hotfileden upload ettiğin bütün dosyalar indirilerek eğer 1000 in üzerine çıkarsa 3$ kazanıyorsun(öyle biliyorum)
gnc01' Alıntı: bro nasıl oluyor oo acarmsın biraz konuyu bende kazanmak istiyorum para Genişletmek için tıkla ... hotfileden upload ettiğin bütün dosyalar indirilerek eğer 1000 in üzerine çıkarsa 3$ kazanıyorsun(öyle biliyorum)