Nokia C7 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Firmware
slm arkadaşlar nokia c7 için yeni frimware ne zaman çıkar bileniniz aramızda.?

balkonkusu

balkonkusu

Üye
biraz sabır daha n8 e çıkmadı :D

sh0ck

sh0ck

Üye
"frimware" çıkmayacak hiç bi zaman.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
neden cıkmazki telde sorunlar var mutlaka çıkması lazım :off:

arkadaş tırnak içine almış frimware yazdığın için öyle demiş ama dikkat etmemiş başlıkta normal yazıyo :) çıkar elbet neden çıkmasın da beklemek lazım şuan için n8 e daha çok önem veriyorlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Başlık sonradan düzenlenmiştir.

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
ben güncel yazılım demek istemiştim ama inanın c7 yi alalı daha 1 ay olmadı bir yığın güncelleme çıkmış olan 5800 a bile bukadar uğraşmadım ne bu kardeşim ya navigasyonu bir türlü kullanamıyorum ya konumlama yapmıyor yada reset atıyor bazen kendi kendine reset atıyor keşke n8 alsaydım.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ben alalı 2 gün oldu hiç memnun degilim biraz geçsin satıp n8 alacam valla

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ben güncel yazılım demek istemiştim ama inanın c7 yi alalı daha 1 ay olmadı bir yığın güncelleme çıkmış olan 5800 a bile bukadar uğraşmadım ne bu kardeşim ya navigasyonu bir türlü kullanamıyorum ya konumlama yapmıyor yada reset atıyor bazen kendi kendine reset atıyor keşke n8 alsaydım.

seninkinde sorun vardır ben çok memnunum hatta kadın konuşuo yol tarif edio falan güzel yani :D ama tel bazeb sim kart i okumuyo tel baştan açılcak dio çok sık olmuo ama oluo arada |-)

COKOPRENSSS

Üye
vallahi bendede yapyo sorun ne acaba arkadaslar..kendı kendınıe reset atıyo..

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
vallahi bendede yapyo sorun ne acaba arkadaslar..kendı kendınıe reset atıyo..

arkadaşım bir şey sorucam sen hattının internetini kapattırdınmı .?

ben c7 yi aldıktan sonra wodafone müşteri hizmetlerini arayıp hattımın internetini kapattırmıştım böylece ay sonu faturama istekdışı internet ücreti yansımayacaktı ama ne tuhafki benim telefondaki resetleme sorunu interneti kapattırdıktan sonra başlamıştı 15 gün boyunca telefon durmadan reset attı heleki navigasyonda anında reset atıyordu ama iki gün önce hattımın internetini tekrar aktif ettirdim ve iki gündür hiç resetlemedi inşallah resetlemez sizce telin yazılımında bir hata olabilirmi hatta aktif bir net olmayınca teli resetliyor olabilirmi biraz saçma ama sonuçta yazılım ufak bi hata olabilir

COKOPRENSSS

Üye
yok valla arkadasım internetı falan kapatmadım neden oyle yapıyo anlamıs deyilim..senınkıde o yuzden deyıldır herhalde.. garantıyemı gondersem ne yapsam bılmıyorum aslında...eyvallahh..bı sey ogrenırsen banada soyle:)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
çok reset atıyor wlanı buldugu halde baglanamıyo kapat deyince 3 dört kez reset atıyor garmini açınca reset atıyor,hele bi film seyretmek isteyince kapanıyo açılmıyo pili çıkarmadan açılmıyo telefon benim telefoncuda yok getirsin hemen verecem n8 alacam 5800 bunları bana yaşatmamıştı gözünü seveyim onun ben ya ama duvara çarpınca oda kapandı açılmadı sattım valla

--------------- Ekleme ---------------

film açınca,wlan baglanınca,garmini açınca bunları açınca reset atıyo bi daha açılmıyo bende pilini çıkarıp takınca açabiliyorum.c7 out bence

COKOPRENSSS

Üye
bendede aynı sorun devam edıyoo...bilgısı olan paylasır herhalde...vardır mutlaka bi çözümü..

webgezgin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben şuan phoenix ile 3 ila 5 günde bir yazılımı tekrar yükleyip kullanıyorum bence 012.003 nolu versiyon sorunlu bir an önce 012.004 çıksa diye bekliyorum 10 gün içinde çıkacağını umud ediyorum eğer telefon gelecek olan yeni versiyondada aynı sorunları yaparsa sorun yazılımda değilde donanımda olmuş olur o zaman direk servise göndericem sırf yeni yazılım gelecek diye bekliyorum beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...