Nokia C7 firmware guncellemesi cikti ( v012.004 - YENI)

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 firmware guncellemesi cikti ( v012.004 - YENI)
Dun itibariyle Nokia C7 icin firmware guncellemesi yayinlandi: v012.004

Degisikliklerle ilgili henuz bir bilgi yok...

Guncellemeye havadan ve karadan :) ulasilabiliyor, ulasamayan arkadaslar bir kac gun beklemek durumunda kalabilirler...

• Beğen
Tepkiler: Flamur ve izmer

mathman20

Üye
Dun itibariyle Nokia C7 icin firmware guncellemesi yayinlandi: v012.004

Degisikliklerle ilgili henuz bir bilgi yok...

Guncellemeye havadan ve karadan :) ulasilabiliyor, ulasamayan arkadaslar bir kac gun beklemek durumunda kalabilirler...

Umarım bu N8 güncellemesinin de habercisidir.

Uruloki

Uruloki

Üye
bence korkma özgür abi ovi maps in yeni sürümü gördüysen tamam diceksin güncellemeden sınra tadından yenmicek gibi olucak bu telefon dersin

ganster86

Üye
n8 güncellemesi ocakta cıkacakmıs inşallah daha güzel olur gtelefon.

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps in yeni sürümü gördüysen tamam diceksin güncellemeden sınra tadından yenmicek gibi olucak bu telefon dersin

Ovi Maps v3.06 10wk50b03 kullaniyorum? En son surum bu degil mi?

Uruloki

Uruloki

Üye
vıyyyy ben daha güncelledim benimki 3.06 10wk46b01 nası oluyaaaa anammm galiba yeni sürümü türkiyeyem i vermediler yaaa

Rich4arD

Rich4arD

Üye
umarim N8 guncellemesi de C7 guncellemesi gibi olmasa da olurdu tarzinda kucucuk birsey olmaz...
İnşallah . Gerçi C7 güncellemesi nasıl bişey nasıl olmazsa da olurdu gibi bişey bilmiyorum ama yinede N8 de öyle olmaz inşallah :ehe

balkonkusu

balkonkusu

Üye
peki yükleyenler ne gibi fark gördü telefonda yazarsalar iyi olur :)

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
güncelleme bulamadı ki telefon ? yok güncelleme.
12.003 hala

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 de büyük bir ihtimal fw ye ovi yi ve digitürk web ssyl yı face booku flen gomerler ve bir kaç ince ayar yaparlar

pcwolf

pcwolf

Üye
N8de güncelleme gelecek tamam da 50 yeni özellik felan diyolardı. C7nin güncellemesi okuduğum kadarıyla küçük gibi ama n8 farklı olur bence.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
balkonkusu

balkonkusu

Üye
inşallah :)

balkonkusu

balkonkusu

Üye
güncellemeyi yükleyen arkadaşlar yok mu :) ya da böyle bir haber yok mu :)

-alikan-

-alikan-

Üye
Arkadaşlar C7 için gelen v12 güncellemesinde TÜRKÇE dil paketi yokmuş, dolayısıyla telefonu türkçe dil kodu ile kullanan arkadaşlar güncellemeyi göremiyormuş sanırım öyle bi saçmalık var bu güncellemede. Ayrıyeten türkçe dil kodlu halinin çıkması gerekiyor sanırım, inşallah N8 de güncelleme vakti geldiğinde böyle bir saçmalık yapmaz.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
inşallah olmaz :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşlar C7 için gelen v12 güncellemesinde TÜRKÇE dil paketi yokmuş, dolayısıyla telefonu türkçe dil kodu ile kullanan arkadaşlar güncellemeyi göremiyormuş sanırım öyle bi saçmalık var bu güncellemede. Ayrıyeten türkçe dil kodlu halinin çıkması gerekiyor sanırım, inşallah N8 de güncelleme vakti geldiğinde böyle bir saçmalık yapmaz.
En azından N8 de böyle birşeyin olacağını düşünmüyorum . Fakat Nokia bu ne yapacağı hiç belli olmuyor :allalla:

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
güncelleme bulmuyor cihaz.
hala 12.003 deyiz.

balkonkusu

balkonkusu

Üye
yabancı dilde sürümü mevcutmuş :) telefonun dilini ingilizce yapınca bulur mu acaba

Üst Alt