Nokia c7 custom fw?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 custom fw?
merhaba arkadaşlar ben telefonumda şarj sorunu yaşıyorum. Forumda belirtilen yöntemleri kullanmama rağmen düzelmedi. Bende şimdi custom fw yüklemeyi düşünüyorum. C7 için var mı varsa hangisi en iyi?

spartuas

spartuas

Üye
Custom fw derken ? Custom fw yi yanlış anlamıyorsam eski sürüme dönmek istiyorsun. Öyle şansın yok. Downgrade denir bunada yani eski sürüme dönme. Sadece nokia n8 de vardır. Başka fw istiyorsan bu bölümü araştır cfw bulabilirsin. :cigara:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Custom fw derken ? Custom fw yi yanlış anlamıyorsam eski sürüme dönmek istiyorsun. Öyle şansın yok. Downgrade denir bunada yani eski sürüme dönme. Sadece nokia n8 de vardır. Başka fw istiyorsan bu bölümü araştır cfw bulabilirsin. :cigara:

cfw deki c ne demek sence hiç düşündün mü :) custom firmware = cfw

spartuas

spartuas

Üye

cfw deki c ne demek sence hiç düşündün mü :) custom firmware = cfw

Biliyorum fw - cfw aynı şey. Herneyse sana şunu öneririm : 25.007 c7 için taze taze diye vardı. Bu güzel ben kullanıyorum ama şuan link veremicem telefondayım. :cigara:

qsaw

qsaw

Üye
merhaba arkadaşlar ben telefonumda şarj sorunu yaşıyorum. Forumda belirtilen yöntemleri kullanmama rağmen düzelmedi. Bende şimdi custom fw yüklemeyi düşünüyorum. C7 için var mı varsa hangisi en iyi?
forumda aratarak bula bilirsin hangisi iyidir bilmemem ben kullanmadım

----------Eklendi @ 22:24:38 ---------- Yazıldı @ 22:23:05 ----------

symbian ^3 cwf bölümünde bak kardeşim

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
işte bende o taze taze konusunu arıyordum esasen ama ne yazdıysam arama kısmına ya da google'a çıkmadı. ama emindim öyle bir konu olduğuna da. şimdi google'a maxicep taze taze yazdım ve konuyu buldum.:ehe:tşk:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
C7 de downgrade'de yok ya valla zor yav |-)

serinaga

serinaga

Üye
Ricochet

Ricochet

Üye
custom firmware modifiyeli yazılım demek oluyor yani nokia 5800 için yapılanlar gibi.c7 için şu anda sadece hackli fw ler var ama yabancı forumlarda modifiyelileri var.Ben baktım yüklemeye değer görmedim çünkü 5800 gibi eksikleri yok,orjinal hali yeterli sayılır.symbian belle geleceği için pek tüklenmiyorlar diye düşünüyorum.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bende şarz olayı tamamen yeni sürümle düzeldi eski sürümde 1,5 gün ne gidiyordur şimdi 3 gün gidiyor tabii bazı şeyleri kapadım ekran titreşimini falan ekran ışığını az kıstım başka da ayar ne yapmadım ,
hard format atıp birde yeni sürümü flash layınca güzel oldu şu anlık problem yok Belle bekliyoruz 4 güne çıkar mı acaba :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt