ozzytaste
Üye
Evet iyimidir ?
bide hangi magazalarda daha ucuza bulurum. Antalya içinden olursa sevinirim
Utku™;3254644' Alıntı:ben olsam c6-01 alırdım daha estetik
ilk once yorumu yapmadan yorumlari okudum ama cogu yorum sanki c7 kullanmayanlar tarafindan yapilmis ben c7ile uc ay once tanistim conforoma diye bi yerde 200euroya bulunca firsat bu firsat dedik aldik neyse gelelim memnunmuyum sorusuna ewt gayet memnunum istedegim hersey var cunku isletim sisteminde uygulama bulmak imkansiz demis arkadasin biri samsung uygulamalari daha kolay bulunuyor demis c7den once ki hala tlf diger hat takili 5620 monte kullandim hic bi uygulama yok.vazgecilmez programim en basitinden fring yok ondan bilmeden atmayalim lutfen.
alman icin gerekli nedenler:
-n8den uygulama acisindan bir fark yok ayni isletim sistemleri cunku acik kaynak haziran gibi anna gelirse daha bir guzek olacak nokia
-uygulama konusunda hic sikinti cekezsin simdiye kadar onceden kulladigim simdiye kadar kullanmadigim bi program olmadi daha aksine yeni yeni programlar buldum
-estetik acidan bakarsan n8den daha bi hos duruyor
-cami cizilmez diyorlardi ama inanmiyordum ama simdiye kadar anlamadim ama bir cizik yok olabiliyor demek
-sarj acisindan n8den daha iyi galiba forumda genel kani bu ama benim gibi gun boyunca nette yada net uzerinden tlf konusmasi yapiyorsan hayal kirikligina ugrarsin cunku bende daha iki gun gittigini gormedim
-n8 ile aralarindaki tek fark bence otofocus tabiki c7ile resim cekmeyin bence 8mb diye bumu derseniz led flash koymalari cok sacma olmus makro cekim yok malesef
-fm transmiter kimse kullaniyormu bilmiyorum ama benim bu tlfda gordugum gayet guzel bir ozellik
uygulama aksesuar bulamayan arkadas samsungda ısteklerını nasıl bulmayı dusunuyorsun.nokia uygulama oyun aksesuar yonunden samsungdan daha ıyı.ben kullanıyorum cok memnunum hıc bır sorunu yok bıde n8 al demısler 200-300lıra verıp n8 alcagına bekle nokia ve windowsun telefonlarından al.cunku c7 ve n8 hemen hemen aynı.sadece fark kamera hafıza gerı kalan ozellıklerı %100 aynı olmasa da bırbırıne cok yakın
yok artık o kadarda değil symbian3'ü çöpe atamazsın yani abarttın biraz8 mp led flaş c7 tavsiye etmem n8 den üstün diyen arkadaş hangi mantığa sığınıyor bilmiyorum fiyat ve özellikler ortada n8 al pişman olmayacaksın ha ille c7 diyosan o kadar para vermene gerek yok n86 8 mp ondan daha iyi
sikayetvar.com da okudum adamın birisi 2. hoparlör çalışmıyor diye servise vermiş almışlar ve bir hafta sonra da sorun yoktur diye geri vermişler. ne ironi ama di miİlk yorum benden olsun.Telefonun arkasında hoparlör varmış gibi duruyor ancak yok.Sadece görüntüden ibaret.Bilgin olsun.
SAKIN alma beş para etmeyen s3lü dandik nokia telefonu çok pişman olursun çok........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?