Nokia c7 açma tuşuna basınca titiriyor ve açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heeqhe1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 açma tuşuna basınca titiriyor ve açılmıyor
merhaba benim nokia c7 açma tuşuna basınca titreme oluyor ve açılmıyor acaba nasıl yardımcı olursunuz bana ve flash atarken elektirikler gitti bana bu konuda resimli anlatım yada sözlü anlatımla yardımcı olabilirmisiniz? lütfen ve garanti dışı kalırmı bu konuda da yardımcı olurmusunuz ?

egebuca

Üye
Yaşadığın olayı dün gece yaşadım.benim pc mavi ekran açtı ve tel flash atılırken kapandı açılmadı.Yapman gereken bataryayı çıkar tak.ardından açma tuşuna bas.titreyince en baştan flash atmaya başla.tel açılmasa da flash yiyecektir.tecrübeyle sabittir.

heeqhe1

Üye
    Konu Sahibi
ama flash atarken hata veriyor anlamadım nasıl yapıcağımı bilmiyorum

Febris

Febris

Üye
benim c6-01de oldu aynısı yenı verdilr :))

heeqhe1

Üye
    Konu Sahibi
garantiyemi verdin ? telefonu ? bir sorun çıktımı acaba ?

----------Eklendi @ 00:57:14 ---------- Yazıldı @ 00:56:18 ----------

Türe

Türe

Üye
tekrar flaşlamalısın telefonu ve doğru yazılımı attığından emin ol :oke:

egebuca

Üye
Flash atmayı bir kaç defa dene.muhakkak olacaktır.flash sırasındaki tüm uyarıları yap.

heeqhe1

Üye
    Konu Sahibi
hata veriyor belli bir süre sonra :vur

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
kardeş tekrar 25.7 at sorun düzelir sahsen kendim c7 de denedim acıldı telefon

----------Eklendi @ 15:24:29 ---------- Yazıldı @ 15:24:06 ----------

bak hata veriyorsa phoenix e otions var orda kırmızı olanı delete ile sil sonra başlat

heeqhe1

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım çok tşkr yaptım en sonda :) tşkr ederim :) bu arada güvenlik kodunu bilmiyorum acaba ne yapıcam ?

dadas-25

Üye
saol arkadaşım çok tşkr yaptım en sonda :) tşkr ederim :) bu arada güvenlik kodunu bilmiyorum acaba ne yapıcam ?

kardeş nasıl yaptın anlatta bende yapıyım aynı hadise benimde başıma geldi telefonu servise verdim yapamıyolar zaten garanti dışı kalmıştı daha önceden en son alıp kendim yapıcam nasıl yaptıgnı bi anlatırsan

teknopat

teknopat

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var nasıl yaptınız en başından detaylı bir şekilde anlatırmısınız

canlarotomotiv

canlarotomotiv

Üye
kardeş nasıl yaptın anlatta bende yapıyım aynı hadise benimde başıma geldi telefonu servise verdim yapamıyolar zaten garanti dışı kalmıştı daha önceden en son alıp kendim yapıcam nasıl yaptıgnı bi anlatırsan
mümkünse

sincarezindan

sincarezindan

Üye
aynen brisi anlatsin hepimizn basina gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt