nokia c7 14.002 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66s2

66s2

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 14.002 güncelleme geldi
arkadaşlar ovi mağazaya henüz düşmemiş ama cihazdan bulabilirsiniz .....:aha:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ovi mağaza? ordan güncelleme mi indiriliyor ? :D

66s2

66s2

Üye
    Konu Sahibi
yani dil alışkanlığı

TheORCUN

TheORCUN

Üye
:D tmm tmm

cemisikli17

Üye
şuanda indiriyorum, acaba ne gibi değişiklikler var ki, galiba fazla bişey yok gibi, çünkü boyutu 900 KB'cik:)

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
değişiklik gören var mı ?

s3rseri

Üye
güncelleyen varsa değişiklikleri söyleyebilir mi , merak ettim, ana ekranlar arası geçişlerde akıcılık artmıştır umarım...

66s2

66s2

Üye
    Konu Sahibi
ben ovi suit ile indirdim 170 mb diye geçiyor ,valla pek bi değişiklik yok bu tür güncellemelerle olacağını da sanmıyorum yani gözle görülür değişiklikler.....

kolera87

Üye
ram iyileştirildi
ovi store güncellendi
ovi maps 3.6
hız iyileştirmesi

webplayer

webplayer

Üye
ram iyileştirildi
ovi store güncellendi
ovi maps 3.6
hız iyileştirmesi

+ ek olarak e-mail sorunu düzeltilmiş.
Zaten esas olarak e-mail sıkıntısı çeken özellikle de iş dünyasından gelen tepkiler nedeniyle çıkarılmış acele bir güncelleme. Ancak her cihazda yok şuanlık, bende de yok mesela. Yenilikler pek işime yaramayacağı için farketmedi benim için şikayetim yok, tek dileğim Nokia PR 2 ve 3 gibi önemli güncellemelerde de sıra sıra vermesin, bizi bekletmesin...

Gurkan911

Gurkan911

Üye
170 mb mı?? telin kendisi 700 kb olarak görüyor. illaki fark vardır. ben yükledim henüz bişey görmedim. asıl beklediğim dikey q klavye. bakalım beklioz.

devil____boy

Üye
sabah yükledim 900kb... ondan sonra sorun yaşıyorum gibi geldi ama bilmiyorum...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw o 170mb olan pc suit guncellemesi :D asil.guncelleme 900kb :D

aagkn

aagkn

Üye
bende yükledim tam oarak fark ettiğim bişey yok :islik:hmmm

66s2

66s2

Üye
    Konu Sahibi
pc suiti 35mb olarak güncelledim..... ovi suit ile güncellerken dosya boyutu 170mb olarak yazıyordu....... çok da önemli değil zaten....önemli olan fark var mı???? 2.0 çabuk çıkar inşallah...........

Antikcep

Üye
Resetleme ve ovi mağaza olayını düzeltmişler. şuan telefon çok stabil.

webplayer

webplayer

Üye
pc suiti 35mb olarak güncelledim..... ovi suit ile güncellerken dosya boyutu 170mb olarak yazıyordu....... çok da önemli değil zaten....önemli olan fark var mı???? 2.0 çabuk çıkar inşallah...........

Ovi Suite'den güncelleme yaparken, flashlamada olduğu gibi, sürüm dosyalarının hepsini indirip yüklüyor, o yüzden boyutu büyük, telefondan yapılan ise sadece gerekli dosyaları indirip yüklüyor o yüzden boyutu küçüktür. Aralarında fark yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
akinkptn

akinkptn

Üye
Bence orjinal web tarayıcısında hissedilir bir hızlanma oldu.

sermetkaraca

Üye
ya arkadaşlar benim c7 var ama durup dururken resetlio kendini.versiyon güncellesem düzelirmi.nasıl güncelleme yapabilirim?yardımcı olursanız sevinirim..Şİmdiden teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt