Recep Özmen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bugün yazılımı yükledim ve çok beğendim yazı tipini sakın değiştirme üstad çok yakıştı telefona Teşekkür Ederim...
ah ulan ah bende bi flash bellek vardı tuutum onuda kaybettim. benim tüm dosyalarım onun içindeydi dün kaybettim beaa.(flash işlemine dair ne varsa tüm programlarım onun içindeydi hepsi gitti ühhühühü ) hatta şuan arkadaşten pc aldım recep ustanın cfw 1.8 i flashlayacaktım ama olmadı olamadı olamayoru napacaz bilmeom. internet de acayip yavaş phoenixi 2 saat de indircek wala 10 kb 10kb. plashı bulursam anında yükleyecem. dua edin de bulayım yaa telefon iyice manyak oldu flash istiyo
kardeş bu işlerden anlamam ama yüklemeyi başardım çok güzel olmuş ilerde c7 ye fp1 güncellemesi gelirse yüklerken sorun oluştururmu
teşekkürler
Güle güle kullan kardeşim.
---------- Eklendi @ 09:47:30 ---------- Yazıldı @ 09:45:22 ----------
Bir an önce yükle süper oldu.
wala en kısa zamanda yükleyecem. Birde bişey sorcm bende 1.7 yüklü ve kapanırkende o en başta telefon açılırkenki 5 noktalı ekran gelio. Sen mi byle ayarladn kapanış animasyonu olarak? Yoksa benden kaynaklı bı hata mı?
hocam music klasorunde olmayan mp3 leri de buluyor müzik çalar. bide güç tasarafu kapatılsınmı diyor hayır diyorum ama her yeniden başlattığımda güç tasarruf modundan cıkıyor.. bi el atsan sorun nerede acaba.??????
bulduğu diğer mp3'ler ne music klasöründe ne de sounds klasöründe ayrı klasörde hafıza kartında ama yine buluyor.. Tamam soru soruyor ama soruya güç tasarruf modu kapatılsın mi diyor hayır diyorum ondan sonra telefon açılırken kendi kendine güç tasarruf modundan çıkıyor..? Çıkmamasi lazım çünkü hayır diyorum ama çıkıyor.. V1.7 de öyle bi sorunla karşılaşmadım ama bunda öyle bisi çıktı..
Valla usta cfw çok iyi ama bazı hatalar var. Örn o güç tasarrufu sorusu orjinalde güç tasarrufunu kapatmazken senin cfw de kapanıyor. Bide diğer arkadaşlar dikkat ettimi bilmiyorum ama şarkıdan çıktığında çalma listesine değil ana menüsüne dönüyor müzik çaların. En gıcık olduğum nokta ise videodan çıkınca menüye dönüyoryakın zaman da ben de cfw işine başlayacağım ortak güzel bir versiyon yaparız belkide usta bugsuz falan.
güncelleme şart sanki
Neyini güncelleyeceğim daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?