Recep Özmen
Üye
-
Konu Sahibi
-
CFW çok başarılı elinize sağlık.
Şu ofis programlarınıda CFW'e dahil edebilir misiniz? İçindeki gereksizleri çıkararak tabi ki. Excel, PP, Word olsa yeterli yada CFW'e dahil etmeden ek bi paket veya uygulama gibi yapabilmeniz mümkün mü? Güncelleme olarak alınca açılışta boş yere telefona yükleniyorda.
yazarlar Recep kardeş tecrübe ediyorlar belkide her sürümde yeni bir konu açmakta iyi gibi olur belki de insaların gözünden o kaçıyor
kardeş tam istediğim gibi olmuş sağolasın.bu arada böyle bir cfw için yoruma gerek yok eleştirilecek bir yanı yok çünkü
belkide fazla bir değişiklik olmadiği için yorum yoktur hocamtabi emeğe herzamn sayğı
Arkadaşım eline sağlık. ama bir sürü sorun var. telefon durup dururken resetliyor. wireles bağlantısı için sürekli şifre soruyor. 3g bağlantı bir geliyor bir gidiyor. Sıkıntılı bir cwf.
neden sertifika hatası vberiyor kardeş . rompatcher da yüklenmiyor. ne yapayım
arkadaşım benim bi önerim olcak bi sonrakiversiynda daha köklü değşklikler yapsan bildrm ışıklarını falan değştrsen ne bilim işte benimki sadece bi öneri sıkıldık zaten nokianında bi yazılım çıkaracğı yok emeğine sağlık tekrar teşekkürler
ellerine sağlık recep kardeş ben v1.7 versiyonu yüklemiştim şimdi v1.8 i yüklenmek istiyorum ama bi türlü telefon flah atma moda geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?