Nokia C6v20 on 5800. hemde türkMALI :)

Sponsorlu Bağlantılar

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6v20 on 5800. hemde türkMALI :)
Splash v1.1 c6v20 edition. karasev1 iftiharla sunar...

Fw %100 kendi yapımımdır yani TÜRKMALI dır :oke:

başlangıçta belirtmek istedim fw ingilizcedir malûm daha nokia bile dilleri yayınlamadı...

özellikler ve modlar ;
*Gereksiz tüm programlar acımadan kaldırıldı :ehe (drawing , quick office , adobe reader, welcome ,my nokia vsvs.)
*tamamen performans odaklı bi fw oldu ekstra program yok
*programlar artık arka planda çalışmıyor
*ovi rehber iptal
*sistem ui hızı arttırıldı
*Batarya mod eklendi batarya ömrü uzatıldı
*dokunmatik hassasiyeti diğer cfwlere göre %10'la %25 arası artırıldı (sadece bu cfwde ^^ )
*mesajlara conversation eklendi
*sistem önbellek e ye taşındı
*rompatcher otomatik e:\patches klasörünü oluşturup patchleri atıyor
*kamera çıkışı maksimum ram kazancı
*Oyunlardaki ve programlardaki performans artırıldı
*Fps düzenlemesi
*Cpu düzenlemesi
*Fotoğraf ve video çekme kalitesi maximuma çıkarıldı
*ses kayıtı daha kaliteli hale getirildi
*heap alanı fix
*başlangıçta açılan gereksiz programlar bloke edildi

Görsel geliştirmeler

*3x4 menu
*efekt değiştirildi şuan kullanılan efekt harika oldu
*N8 stili tuş kilidi
*N8 stili numara çevirme ekranı
*N8 stili menu ve klasor şekilleri !

sistem bilgileri
*Ovi maps 3.06 ekli
*Bluetooth adı değiştirildi
*Conversations otomatik yüklü, mesajlarda ekli
*Music player sadece e:\music klasorunu tarıyor
*Telefon tamamı ile c6 v20 olarak tanınıyor bu sayede sosyal sitelerde daha rahat kullanım sağlıyor
*Facebookda donma sorunu tamami ile giderilmiştir bilginize
*tuş ışıkları %100 fix
*açılış resimleri değiştirildi böyle daha güzel :)
*ev ekranına 5 kısayol ekliyebiliyorsunuz
*şarj olurken yeşil ışık yanıyor cok güzel duruyo :D
*ilk açılıştaki boş ram 60mb
*ilk açılışta c deki boş yer tam 81 mb !

fwde problemler kesinlikle giderilmiştir gözünüze çarpan bi bug, sorun olursa lütfen söyleyin elimden geleni yaparım

kurulumdan sonra hiçbir ek program yüklü olmuyor (rompatcher hariç) malûm performans odaklı bi fw...

eveeettt ve fwden resimler =)

Buyrun buda indirme linki:

Kuruluma geçelim:

Öncelikle indirmiş olduğunuz RM-356.rar dosyasındaki klasörü C:
ye çıkartın.

1-OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 açın.GO ya tıklayın.

2-BB5 sekmesine Tıklayın ve Phone Mode dan OFFLINE Seçin.Bekleyin

3- Menüden Dead USB,Manual Flash,Normal Mode Ve Factory Seti Seçin
Crt 308 deki tiki kaldırın

4- şunu kopyalayın RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ve MCU ya tıklayın program sizden dosyayı istiyecektir sizde dosyayı çıkardığınız klasörün içini açarak altaki boşluğa kopyaladığınız yazıyı yapıştırın yani şunu RM-356_51.0.006_prd.core.C00
not: program ismini doğru yapıştırıp dosyasını açtıysanız .c00 dosyasını bulur

5- PPM Tıklayıp bekledikten sonra çıkan pencereden C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp bekledikten sonra C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi Flasha tıklayın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Daha sonra Searching phone yazısını görünce telefonun power düğmesine kısa süre basınız.Flashlama işlemi başlayacaktır.

9- Daha sonra flashlama işlemi bitince telefon açılacaktır.(Programda ard arda iki kere DONE yazısı) . Artık usb kablosunu çekebilirsiniz.

Örnek video :

Hayırlı olsun arkadaşlar... :bigstar:

Bu arada kaptan3456 (ali d.) kardeşime teşekkürler.:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: alex_18, De[M]oN*, manyovis ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

SEKOLELE

Teşekkürler

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
Asıl ben teşekkür ederim arkadaşlar değer verip yorum atmışsınız =)

SEKOLELE

kardeşim şuan yüklenio fw inşallah güzeldir fw hadi bakalım :D

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim şuan yüklenio fw inşallah güzeldir fw hadi bakalım :D

inş hoşuna gider kardeşim eğer hoşuna gitmez ise neyi beğenmediğini yasarsan sevinirim. sayende bir dahaki sürümde daha dikkatli olurum =)

lord_keles

lord_keles

Üye
Dostum fw cok guzel temalarda.....acaba temalari link olarak paylasirsan cok sevinirim...simdiden tesekurler...

kaptan3456

Üye
yürü be erdinç daha c6 20 fw si yeni çıktı sen 5800 a uyarladın. Teşekkürler asıl sana üstat. :)

SEKOLELE

fw çok güzel ayrıca kinetik scrolling gayet güzl olmuş menüler arası geçiş de hızlı bi tek şarj deneyemedim deneyince onu da yazarım şimdilik gayet güzel emeğine sağlık :D

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
fw çok güzel ayrıca kinetik scrolling gayet güzl olmuş menüler arası geçiş de hızlı bi tek şarj deneyemedim deneyince onu da yazarım şimdilik gayet güzel emeğine sağlık :D

wow :D çok sağol ya :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
teşekkürler daha sade olsaymış benim için mükemmel olacaktı.

lord_keles

lord_keles

Üye
hadi karasev kardeş tema bekliyoruz........

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler daha sade olsaymış benim için mükemmel olacaktı.

daha sade derken nasıl daha sade kardeş program bakımından bundan daha sadesini bulamazsın :)
sadede derken ne kadar sade kardeşim söyle bir dahaki sürümde istediğin gibi bişiler yaparız :heyo:

hadi karasev kardeş tema bekliyoruz........
kardeşim sen bugunluk temayı bekleme :) yarın akşam 7 gibi veririm linkleri ( bu gunluk biraz yoğunumda)...

khytr89

khytr89

Üye
orjinal açılış kapanış ekranı olsun - nokia nın orjinal programları kalsın - sound wave temaları yerine 5800 navigator un teması eklensin - menü ışığı kafasına göre kısılıp parlamasın - pili uzun gitsin - telefon dönünce klavyede otomatik dönsün - ingilizce ve çıkınca türkçe hariç hiçbir dil kalmasın.

aslında navigatorümün sistemi gayet iyi cw lerde 1 gün giden şarj orjinalde 3 gün gidiyor. ama lanet widgetlerede bayılıyorum :D sırf şu widget ve hack olayı için yüklüyorum bu cfw leri.

mümkünse sadece widgetli (n97 ekranlı yani) ve hackli bi orjinal fw yayınlarsanız çok seviinirim

telefonun arkasındaki kod 0587676

karasev1

karasev1

Üye
    Konu Sahibi
orjinal açılış kapanış ekranı olsun - nokia nın orjinal programları kalsın - sound wave temaları yerine 5800 navigator un teması eklensin - menü ışığı kafasına göre kısılıp parlamasın - pili uzun gitsin - telefon dönünce klavyede otomatik dönsün - ingilizce ve çıkınca türkçe hariç hiçbir dil kalmasın.

aslında navigatorümün sistemi gayet iyi cw lerde 1 gün giden şarj orjinalde 3 gün gidiyor. ama lanet widgetlerede bayılıyorum :D sırf şu widget ve hack olayı için yüklüyorum bu cfw leri.

mümkünse sadece widgetli (n97 ekranlı yani) ve hackli bi orjinal fw yayınlarsanız çok seviinirim

dostum bende lanet widgetlere bayılıyorum :D:D sırf senin için yarın lite sürüm yapmaya çalışıcam :)

khytr89

khytr89

Üye
dostum bende lanet widgetlere bayılıyorum :D:D sırf senin için yarın lite sürüm yapmaya çalışıcam :)

kardeşim dediğim şekil bişey olursa çoooook minnettar olurum.
c6 - n97 olmasına gerek yok telin, nokia nın kendi 0587676 kodlu 5800 fw sinede sadece widget ve hack sistemini gömmen yeterli.

must_90

must_90

Üye
önce Türkçe yapsan ve T9 eklesen daha mantıklı c6 v20 ay olmak üzere.bunu ing kullanmayı bizde biliyoruz.PHNT forumlarından bir adam zaten yapmış bunu.Emeğin üstüne yatma çok ayıp lan!