Nokia c6 Video Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55sinan55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 Video Ayarları
arkadaşlar ben nokia c6 aldım yaklaşık 1 hafta önce
çok da memnunum telefondan almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir
ama bir sorunum var ufak bir sorun
telefonun video kalitesini beğenmedim..böyle pixel pixel sanki noktalar var hep.sonra biraz kurcaladım sahne modundan zayıf ışık yaptım ve daha güzel geldi gözüme video kalitesi.otomatik olunca kötü zayıf ışık yapınca güzel.ama sorunum ne zaman kapatsam kamerayı birdahaki girmemde yine otomatik oluyor yani her video çekmemde otomatik ayarı değiştirip zayıf ışık yapmam gerekiyor.bu ayarı kaydetmenin bir yolu yok mu?

saygılar.teşekkürler.

not:telefon harika herkese önerilir hiçbir donma vs. sorunu yok.

qpel

Üye
aslında var cihaz hacki olursa tabi bu profiller bi dosyada tutuluyor onun içinde ayarlama yaptın mı oluyor bende 5800 var ama aynıdır

55sinan55

Üye
    Konu Sahibi
maalesef bir türlü hackleyemedim.herşeyi yaptım hellox ide kurdum ama.setup files diyor orda donuyor ilerlemiyor loading de kalıyor yani..yani hacksiz bir çözüm yolu yok öyle mi kardeş?

qpel

Üye
hacksiz olmaz bahsettiğim dosya private 10202BE9 klasörünün içinde 2001B29B.txt dosyası onun sonunda video çekimleriyle ilgili 3 ayar var gece normal bide az ışık orda normal kısmının ayarlarına az ışık profilinin ayarlarını geçmek lazım

55sinan55

Üye
    Konu Sahibi
hacksiz olmaz bahsettiğim dosya private 10202BE9 klasörünün içinde 2001B29B.txt dosyası onun sonunda video çekimleriyle ilgili 3 ayar var gece normal bide az ışık orda normal kısmının ayarlarına az ışık profilinin ayarlarını geçmek lazım
anladım kırılmasına bekleyeceğim o zaman telin..

berkan2704

Üye
arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce c6 00 aldım bende vidyoları izlerken takılma oluyo ama vidyonun arkasındaki ses normal bi şklde devam ediyo ne yapmam gerek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt