Nokia C6 Sanalreyonum 660TL Nasıl Sizce??? Yorumlarınızı Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 Sanalreyonum 660TL Nasıl Sizce??? Yorumlarınızı Bekliyorum
Merhaba. Nokia C6 telefon almak istiyorum ve araştırmalarıma göre en ucuz olarak internette Sanalreyounum.com sitesinde var. Nakit olarak alacağım ve 660TL nakitte en ucuz. Ankara'da oturuyorum. Burdaki elektronik mağazalara da baktım ama 750 den aşağı yok. Daha önce sanalreyonum'dan alişveriş yapanınız oldu mu? Nasıl güvenli mi? Tavsiyeleriniz ne olur? Veya başka alabileceğim bir yer var mı?

forumprensi

forumprensi

Üye
Biraz bekle henüz erken yakında 100 tl düsüs olacak bu kesin

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bekle henüz erken yakında 100 tl düsüs olacak bu kesin
Kardeş öncelikle ilgin için teşekkürler. Düşüş olur okesin ama almaya karar vermiştim. Bugün Kızılay'da bi Turkcell TİM'e sordum 699TL dedi almaya karar verdim orda Beyaz yokmuş sonra Optimum'a gönderdi bizi gittik alacaz kutuyu vs açtık parayı verecem adam 799TL dedi... Yanlış söylemiş arkadaş dedi vermedi. İyice sinirlendim gittim Vodafone'a orda 729TL dediler ordan aldım o sinirle :D

Hayırlısı olsun artık... Çok güzel telefon bence parasını kesinlikle hakediyor. Şimdilik gözüme çarpan en büyük eksi-si klavyede Türkçe karakterleri yazmak için Shift tuşunun kullanılmasının veya uzun süreli basmanın şart olması. Bence çok büyük bir eksiklik. En azından "i" harfi tek basımlık olsaydı :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun,benim en çok merak ettiğim internet sörfü nasıl acaba

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun,benim en çok merak ettiğim internet sörfü nasıl acaba
Teşekkür ederim :)

Daha önce N95 kullanıyordum, yani yakın bi telefon değil ama bence çok güzel bir telefon. Web de video oynatamadım daha ama çok da kurcalama vaktim olmadı henüz... Fiyatına göre çok çok iyi bence...

tkblack

Üye
kardeş hayırlı olsun :oke: telefon hakında birazcık bilgi verirmisin bende almayı düşünüyorum(((((ama şimdilerde deil bana göre birazdaha düşer telefonun fiyatı . yeni modeller çıkacak nokianın o yüzden 550 lere kadar düşer die düşünüorum))))) ama karasızım :hmmm ilk gördüğümde çok beğendim. media markta fln az inceledim iyyidi.. ama telefon hakkında bilgi edinmeye çalışırken bi kaç kişinin kitlenme sorunu oldugunu gördüm sende varmı bu sorun ? bide internet tarayıcısı iyimi ?:hmmm cevaplarını bekliyorum :ehe

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hayırlı olsun :oke: telefon hakında birazcık bilgi verirmisin bende almayı düşünüyorum(((((ama şimdilerde deil bana göre birazdaha düşer telefonun fiyatı . yeni modeller çıkacak nokianın o yüzden 550 lere kadar düşer die düşünüorum))))) ama karasızım :hmmm ilk gördüğümde çok beğendim. media markta fln az inceledim iyyidi.. ama telefon hakkında bilgi edinmeye çalışırken bi kaç kişinin kitlenme sorunu oldugunu gördüm sende varmı bu sorun ? bide internet tarayıcısı iyimi ?:hmmm cevaplarını bekliyorum :ehe

tesekkurler kardes. Fıyatı duser zamanla elbette ama cok fazla fark olacagını sanmıyorum. 650nın altına kolay kolay ınmez bence. Ama en ucuz sanalreyonum da bulunuyor hersey o da ıste garantı olayı vs farklı o yuzden. Telefondan gayet memnunum ve tavsıye ederım. Bende hıc kılıtlenme olayı falan olmadı, kı cıhazı da cok kastım yanı her turlu :) tarayıcı olarak zaten bı dusuncedır gıdıyor tum elektronıklerde kendı programları oldukca kullanıssız olur. Wındows da da aynı dusunce hakım. Ne yazık kı nokıa da da. Bence en buyuk eksısı bır sayfayı yuklerken tum verılerı pc dekı boyutuyla ındırmesı. O da demek oluyor kı yerı gelıyor bı sayfa 2mb verı transferıne ıhtıyac duyuyor acılmak ıcın. Ama bu butun telefonlarda var :) o yuzden telefona karsı bı sorun degıl. Cozum olarak da zaten oldum olası Opera Mını kullanıyordum aynı sekılde devam... Super calısıyor opera mını. Yerı geldı 15 sekme actıgım oldu bana mısın demıyor cıhaz :) ama Opera Mobıle de oyle degıl bazen tek sekmede bıle kendını kapatıyor. O yuzden onu bıldıgımden kurmadım bıle. Bu arada gunde cok fazla vaktımı ınternette gecıren bırısıyım, yerı gelıyor gps ozellıgını de cok kullanırım. O acıdan benım ıhtıyaclarıma tamamen cvp veren bır tlf. Tabı bır de vıdeo ızlemek ıcın symbıan ıcın yenı flash player da cıkarılsa super olacak :) youtube ızleyebılıyorsun ama kendı tarayıcısından.

Kafana takılan soru varsa yardımcı olayım.

C6 ile ilgili bi konum vardı incelersen:

www.maxicep.com/symbian-s60v5-deste...eriniz-deneyimleriniz-ve-sorunlar-414926.html

--------------- Ekleme ---------------

Ne cok yazmısım yaaa :) bunların hepsını de telefondan yazdım :)

Ha bu arada, C6 ile genellikle "i" yerine "ı", "ş" yerıne "s", "ü" yerıne "u", "ğ" yerıne de "g" kullanırsan daha hızlı yazıyorsun :) daha once de deyınmıstım buna verdıgım lınktekı konuda...

Saygılar

cashh44

Üye
SANALREYONUM.COM DAN ÜRÜN ALAMAMA MACERAM :)
Arkadaşlar diyer başlıga yazdıgım mesajın aynısını yapıştırıyorum buraya...

Kaç senedir internette alışveriş yaparım ben böyle bir site görmedim,telefonla ulaşmanız imkansız zaten bir kere ulaşabildim oda sabah erken oldugu içindi heralde havalemi yaptım dekontuda yolladım size dedim karşımda uyumaklı biri bakalım dedi...ürün bugun kargoya verilirmi diye sordum verilir verilir dedi bende iyi dedim ozamn çünkü hızlı kargoydu neyse gün icinde siteye arasıra bakıyorum takip bölümünde ürün hazırlanıyor diyor akşama dogru dayanamadım birdaha aradım ulaşamadım tabi mail attım zaten iş burda koptu gelen cevapları isteyen arkaşlara yollayabilirim kayıtlıdır hala bende komedi ya saat 17.00 de yazdım ürün çıkarmı diye cevap ürün çıkışınız 18.30 yapılmıştır dendi :) 2.gün sabah işlerim dolayısıyla ilgilenemedim 15.00 mail attım siparişiniz a... kargoya verildi dendi kargo firmasını aradım adıma bir kargo bulamadılar kargo takip numarasını istemek icin mail attım tabi cevap yok :) cünkü kargo yok ortada böyle sitelerde var işte arkadaşlar bence ucuz alıcam diye sürünmeyin,stres yaratmayın durduk yere pahalı olsun ama garanti olsun derim yani ürün çıktımı çıkıcakmı diye siz takip etmeyin büyük sitelerde bildiginiz gibi cep telefonunuza kadar mesaj geliyor ürününüz nerde oldugu hakkında.

Üst Alt