Telefon Tavsiyesi Nokia C6 mı yoksa c6-01 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 mı yoksa c6-01 mi
c6-01 mi Yoksa c6 mı
Merhaba arkadaşlar bu yakın zaman içinde yeni telefon almayı düşünüyorum sadece bu iki model arasından sizce hangisi daha iyi nedenini de belirterek yazarsanız sevinirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hız kamera ekran kalitesi olarak c6 01 çok çok üstün karşılaştırman hata bi kere :oke:

• Beğen
Tepkiler: u_cosar

misugi17

Üye
ben c6-01 kullanıcısıyım daha 1haftalık cihaz bir problemle karşılasmadım üstelik c6 ile değil fiyatı daha üstün modellerle de karşılaştırsan c6-01 derim c6 da klavye var sahsen benim sevmediğim bir şey ayrıca kameraları arasında da ciddi fark var şimdi auto focus yok diyenler olacak yok evet ama video çekimi HD olunca insanı gayet tatmin ediyor ayrıca 599tl fiyatı da her bütçeye uygun c6 alacaksan gerçekten alacagın paraya acırım derim dostum kesinlikle c6-01 al. 16gb bir hafıza kartı da alırsan c7 den daha üstün bir hale getirebilirsin telefonu:)
Hiç bekleme ve düşünme ikisi arasında kalmanı gerektirecek bir durum yok c6-01 al bak keyfine.

• Beğen
Tepkiler: u_cosar
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ben de zaten c6-01 düşünüyordum yinede bir sorim dedim :oke:

futbol123

futbol123

Üye
c6 eski ve yavaş bir cihaz rakibi olmaz C6-01 in:oke:

uribaju

uribaju

Üye
c7 al icin rahat etsin :)

SilentOne

SilentOne

Üye
c6 ile c6-01 arasında kalmakmı mantıklı düşündüqünde de c6-01

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c6 01 :oke:

hiç anlamayan biri baksa ne kadar küçük ve güzel der :D

34ZLM97

34ZLM97

Üye
c6 ile c6-01 arasında kalmakmı mantıklı düşündüqünde de c6-01
bana sorarsan c6-01 c7 ile aynı özellikleri taşıyo ama sağlamlık bakımından ondan çok daha sağlam biraz ağır ama kasasının çelik olmasından kaynaklanıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
kesinlikle c6-01 ben şu an hem c7 hem de c6-01 kullanıyorum ikisi arasında fark yok diyebilirim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt