nokia c6 iyi mi? yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6 iyi mi? yardımcı olurmusunuz
öncelikle merhaba nokia nın c6 modeliyle ilgili her kafadan bir ses çıkıyor sizce iyi bir telefonmudur ?birde aklıma şu problem takıldı g-sensör yani accerlometer varmıdır yardımcı olursanız sevinirim sayın maxicep ailesi :)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ekran rezistif verdiğin paraya değmez boşver. Bi tek klavyesi var geri kalanı boş o telefonun. X6 bile daha iyi ondan. Ama benim sana tavsiyem geleceğe dönük bir ürün seçmen. Model olarak birşey tavsiye edemicem şu an ama şu şartları ara. Yüksek İşlemci ve RAM kapasitesi, Grafik Hızlandırıcı, Yüksek Hafıza Boyutu, Kapasitif Ekran. Ses aramıyosun sanırım zaten C6'yı düşündüğüne göre standart bi ses oranı beklentisinde gibisin o yüzden onu maddeler arasına almadım.

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
aslında benim htc em var ama takas istiyorum çünkü windows mobile işletim sistemi oldugu için uygulama bulmak zor c6 veya 5800 takas istiyorum saolsun gökhan kardeş c6 verdi ama daha konusamadık 5800 istemiyorumda değil sesde arıyorum :D

futbol123

futbol123

Üye
kardeş 750 tl ona vereceğine nokia x6 16gb nokia e72 yada 100tl daha koy samsung wave al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt