Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKIA C6 alacam ama bazı endişelerim var internette birçok şikayet duydum karar veremedim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qaliq
Üye
Konu Sahibi
NOKIA C6 alacam ama bazı endişelerim var internette birçok şikayet duydum karar veremedim ?
NOKIA C6 alacam ama bazı endişelerim var internette birçok şikayet duydum karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum )
nonamex
Üye
Almayın, bu devirde resistif(bastırmatik) ekranlı telefonlara para verilmez. Ayrıca cihazın rami ve işlemcisi düşük o yüzden yavaş çalışıyor. Telefonun işletim sistemi S60V5 zaten ölü bir sistem ne doğru düzgün oyunu vardır uygulaması..
kreys1
Üye
Ben alcaktım ama kardesim vazgeçtim x6 alacagim galba c6-dokunmadik arkadasın dedi gibi basmatik resmen x6 kapasitif hasas dokunmatik c6 kamerasi 5mp ama 5800 kamerasi daha güzel çekiyor çünkü c6 flash dandik x6 da otofocus odaklanma ve flash çok kaliteli youtube facebook gibi sitelerden rahatlıkla video izleniyor youtube izleyebildim kadarıyla x6 tavsiye ederim bn ya x6 alcam yani sony ericcson mini pro bu ikisi arasinda git gel bence c6 çok kötü
Almayın, bu devirde resistif(bastırmatik) ekranlı telefonlara para verilmez. Ayrıca cihazın rami ve işlemcisi düşük o yüzden yavaş çalışıyor. Telefonun işletim sistemi S60V5 zaten ölü bir sistem ne doğru düzgün oyunu vardır uygulaması..