NOKIA C6 alacam ama bazı endişelerim var internette birçok şikayet duydum karar veremedim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qaliq

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA C6 alacam ama bazı endişelerim var internette birçok şikayet duydum karar veremedim ?
NOKIA C6 alacam ama bazı endişelerim var internette birçok şikayet duydum karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum :))

nonamex

Üye
Almayın, bu devirde resistif(bastırmatik) ekranlı telefonlara para verilmez. Ayrıca cihazın rami ve işlemcisi düşük o yüzden yavaş çalışıyor. Telefonun işletim sistemi S60V5 zaten ölü bir sistem ne doğru düzgün oyunu vardır uygulaması..

• Beğen
Tepkiler: hoss

kreys1

Üye
Ben alcaktım ama kardesim vazgeçtim x6 alacagim galba c6-dokunmadik arkadasın dedi gibi basmatik resmen x6 kapasitif hasas dokunmatik c6 kamerasi 5mp ama 5800 kamerasi daha güzel çekiyor çünkü c6 flash dandik x6 da otofocus odaklanma ve flash çok kaliteli youtube facebook gibi sitelerden rahatlıkla video izleniyor youtube izleyebildim kadarıyla x6 tavsiye ederim bn ya x6 alcam yani sony ericcson mini pro bu ikisi arasinda git gel bence c6 çok kötü

61semih

61semih

Üye
Almayın, bu devirde resistif(bastırmatik) ekranlı telefonlara para verilmez. Ayrıca cihazın rami ve işlemcisi düşük o yüzden yavaş çalışıyor. Telefonun işletim sistemi S60V5 zaten ölü bir sistem ne doğru düzgün oyunu vardır uygulaması..

:oke: + olarak galaxy gio yu onerırım.arada cok fark var

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6 ile aynı fiyatta X6 8GB bulabilirsin.Olmadi Galaxy Gio'yu incele.Bu ikisi iyi tercih olur senin için

hoss

hoss

Üye
Gio alman daha iyi olur

kreys1

Üye
Sony ericson mini pro onerririm giodan çokdaha kaliteli ve kamerasi 5mp otofocus var kesinlikle mini pro seside harika .

Utku

Utku

Üye
Solda Resimde gördüğün daha mantıklı olur:naughty:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X6 yada Androidli gio derim x6 kamera memnun eder ama gio da alabilirsin:oke:

uribaju

uribaju

Üye
c6 yerine c6-01 alsan cok memnun kalırsın gibime geliyor :oke:

spawn92

Üye
c6 gibi hurda bi telefona o kadar para verme nokia c6-01 al alıcaksan kapasitif ekranlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt