nokia c6-01 ws 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 ws 603
Arkadaşlar telefonumu değiştircem 603 c6-01 hangisi?

oguzaydin

Üye
603

pRime.

pRime.

Üye
ws'nin kazananı 603.

gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız çok saolunda da neden?:bilmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
603 başlıca özellikleri

1 ghz işlemci hızı

ekranı süper parlak ve güzel

512 mb ram var yanlış hatırlamıyorsam

ekranı daha büyük 3.5 inç

ayırca daha hafif

eksilerine gelelim 5 mp kamera var flaş sız işini görürmü bilmem :hmmm

c6 01 8 mp kamera + flash var başka bir artısı yok ben olsam 603 alırdım günümüze bakılırsa 1 ghz hız güzel ve oyunları kasmaz :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
c6-01 gayet güzel ve oyun konusununda da iyi ve hızlı ama 603 daha iyi diyolarsa doğrudur. galaxy ace yede bakabilirsin. 603ten iyi olmayabilir ama hızlı ve şık bir telefon :ehe

alien97

alien97

Üye
sen 603 almaya bak.

• Beğen
Tepkiler: gariipp
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
603

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 :oke:

keys1903

keys1903

Üye
ben olsam ıkısınıde almam ha c6 01 ha 603 yemısım 1 ghz yı uygulama cıkmadıktan sonra 1 ghz ıle neyapcan yesen yenmez gıysen gıyılmez gıt adam gıbı bır adroıdlı yada paran coksa ıos lu bır tel al

• Beğen
Tepkiler: gariipp
gariipp

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam ıkısınıde almam ha c6 01 ha 603 yemısım 1 ghz yı uygulama cıkmadıktan sonra 1 ghz ıle neyapcan yesen yenmez gıysen gıyılmez gıt adam gıbı bır adroıdlı yada paran coksa ıos lu bır tel al

Androidli hangi telefonu önerirsin max550tl olsun fiyat

ErkanZenger

Üye
androidli olarak samsung galaxy gio almalısın:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Androidli hangi telefonu önerirsin max550tl olsun fiyat
O fiyata Alabileceğin Androidli hiçbir telefon 603 ya da C6-01'in tırnağı olamaz. Hayat oyun değil yani 20'nin üstünde kaliteli HD oyun mevcut yüzlerce 3d/2d Java oyun mevcut bunlar baya yeterli. Tonlarca da Uygulama var.

Waveman

Waveman

Üye
603 kesinlikle

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Galay Gio ile 603ün performansını mı karşılaştırıyorsun ciddi ciddi?İşlemci kadar hatta işlemciden daha fazla işletim sisteminin önemli olduğunu anlayamıyorsunuz galiba.Ayrıca o alacağı gioda 100 oyun bulur dona dona oynar 603te 20 oyun bulur donmadan oynar.Android bir telefon alınacaksa en az 1ghz ve 800 mb ram üstü aşınmalı bence.Birde kullananların yorumuna bakın.Galaxy gio alanların %90ı aldığına pişman, 603 alanların max %60ı falan.O memnun kalmayanlarda telefonda ne özellikler aradığını bilmeyip alanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...