nokia c6-01 web tarayıcı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanatikhamsi61

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 web tarayıcı sorunu
arkadaşlar c6-01e belle yükledim ama web tarayıcısı çok kötü bi hale geldi resimler küçük görünüyor ve anna yüklüyken sayfanın büyük bi kısmı görünüyordu ama şimdi küçük bi kısmı görünüyo sanki yakınlaştırma yapmışım gibi.. yardımcı olursanız sevinirim düzeltme şansı yokmu eskisi iyiydi ya

atakan25

atakan25

Üye
ayarlarını karıştır tarayıcının ama sana tavsiyem opera mobile web browser kullanman hız farkı hissedilir derecede iyi

tandogucem

tandogucem

Üye
ayarlarını karıştır tarayıcının ama sana tavsiyem opera mobile web browser kullanman hız farkı hissedilir derecede iyi

dostum operada flash yok diye biliyorum :) hız farkı var bunun yanı sıra opera mini az kota götürür. ama flash açmaz .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
opera mobile de html5 desteği var

maklube

Üye
Belle olduktan sonra iyice kotulesti ya copy paste olayi da cok sacma ve zor

MrExpert

MrExpert

Üye
dostum operada flash yok diye biliyorum :) hız farkı var bunun yanı sıra opera mini az kota götürür. ama flash açmaz .

Öncelikle senin önerin yanlış operaminide ;facebook ve diğer sitelerdeki gibi resimleri küçültüyor sayfalarıda küçültüyor ve normal tarayıcıdan farkı kalmıyor.. yani bu arkadaşın sorununu çözmez....

---------- Eklendi @ 21:20:17 ---------- Yazıldı @ 21:16:52 ----------

arkadaşlar c6-01e belle yükledim ama web tarayıcısı çok kötü bi hale geldi resimler küçük görünüyor ve anna yüklüyken sayfanın büyük bi kısmı görünüyordu ama şimdi küçük bi kısmı görünüyo sanki yakınlaştırma yapmışım gibi.. yardımcı olursanız sevinirim düzeltme şansı yokmu eskisi iyiydi ya

Eğer kota derdin yoksa resimleri ve sayfaları tam boyutlu yüklemesini istiyorsan opera mobile yi öneririm ... Ayrıca opera mobilede video hariç diyer flash eklentilerini destekliyor...

maklube

Üye
Operada daha kucuk aciyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt