Nokia C6-01 Usb Bağlantı Kablosunu Çıkartın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkantepe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Usb Bağlantı Kablosunu Çıkartın
Arkadaşlar kabloyu çıkartın, kabloyu takın şeklinde hatalar alıyordum. Üstelik kablo yokken çıkartın diye ekranda yazı çıkıyordu. Tamam sekmesine tıklıyordum ancak aynı yazı yine, yine ve yine çıkıyordu. Garantiye gönderdim bu sorun sebebiyle. Ayrıca kulaklığı da görmüyordu takınca. Ama telefon garanti dışı kaldı. Bu cihazı yetkisi olmayan birine açtırmışsınız diyorlar. Fakat telefona benden başka kimse elini sürmedi, telefon daha önce hiç tamirciye falan gitmedi. Turkcell mağazasından aldım ve bozulunca da oraya teslim ettim. Bu konu hakkında neler yapabilirim ? Yasal işlem başlatıp hakkımı nasıl arayabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz lüften ?

bagerhk

Üye
bende aynı telefonla aynı sorunu yaşadım. telefonu fabrika ayarlarına geri dönderdim, sorun düzeldi. ama şimdi de konuşurken sesim karşı taraftaki şahsa çok çok az gitmeye başladı. bunun için garantiye göndereceğim galiba. usb kablo sorunu büyük ihtimalle yuvada temas sorunu vardır ya da içi kirlenmiştir. fabrika ayarlarına geri getir, düzelir umarım....

Kayahan14

Kayahan14

Üye
açmadım diye itiraz ettinmi

moonstar90

moonstar90

Üye
ben de aynı sorundan garantiye vermiştim usb kısmını değiştirip gönderdiler ücretsiz.Bir süre önce de bir arkadaş burada aynı sorunu nasıl çözdüğünü anlatmıştı.İğne değdirmeniz yeterli usb girişine felan yazmıştı.Bilmiyorum işe yarar mı ama bu cihazların usb girişini açık yapan zihniyetten bir daha telefon almam.Az bir ıslaklıkta hemen oksitlenip uyarı veriyor bana kalırsa.Giderim iphone 3 alırım daha da nokia almam.

furkantepe

Üye
    Konu Sahibi
açmadım diye itiraz ettinmi

Ettim tabii ki etmez miyim ? Şüpheniz varsa tüketici haklarına başvurun dedi pişkin pişkin. Bana hesap verin diyorum ben sadece aracıyım diyor, ben elemanım sadece muhattabınız ben değilim diyor. Kiminle muhattap olacağım diyorum susuyo cevap vermiyo. Telefonu geri istedim şimdi gelsin gidip dava açacağım. Ama bir daha Turkcell'den asla telefon almam.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
alma bencede basialarından savmaya çalişıyorlar

coolasker54

coolasker54

Üye
  • Beğen
Tepkiler: furkantepe

furkantepe

Üye
    Konu Sahibi
yok maalesef :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt