Nokia C6-01 Telefon suya girdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chtgr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Telefon suya girdi.
öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim . telefonumun belli bir bölümü(yatay şekilde duruyordu) yarısından az hatta yarısının yarısı kadar bölümü suyun içinde 15 dk kadar durdu çıkardığımda ekranın küçük bir bölümü su toplamış fakat telefon çalışıyordu. sonra kapandı tekrar açtım dondu kapandı .. sonra eve gödürdüm. 1 saat kadar kapalı tuttum . sonra açtım yine donmalar olmaya başladı. şarj a taktım . sonra da uyudum sabah şarjı doluydu öğleye doğru hiç birşey yapmadım halde yarsındanda az şarjı kaldı. ne yapmalıyım telefon hala takılıyor daha 1 gün oldu ne yapmalıyım ha bu arada wi-fi yaparkende arayıp duruyor wi-fi ağı bulamıyor . şuan telefonu piriç dolu kaba koydum duyduğuma göre nemini alıyormuş . yinede yardımlarınızı bekliyorum . şimdiden teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: ladking58

paradox07

paradox07

Üye
Şarj konusunda yüksek ihtimalle bataryanın oksitlenmiş olabileceğini düşünüyorum.keşke telefonun bataryasını söküp fön makinesi ile kurutsaydin biraz.bu zararlı mı bilmiyorum ama.

- - - Eklendi - - -

Şarj konusunda yüksek ihtimalle bataryanın oksitlenmiş olabileceğini düşünüyorum.keşke telefonun bataryasını söküp fön makinesi ile kurutsaydin biraz.bu zararlı mı bilmiyorum ama.

foreverthe

foreverthe

Üye
Fön makinesiyle kurutmak zararlıydı sanırsam. Pirinç en iyi yöntem onlada olmazsa servise ver gerçi servis karşılamıyor bu gibi durumlarda ama parasını verip yaptırabilirsin :(

acuxx

acuxx

Üye
telefonu parçala kurut kardeşim bataryanın ucunu bıçakla kazı sonra flaşla düzelir. ben telefonla denize girmiştim zarzor telefonu açtıktan sonra bazı hatalar verdi flaşladım şimdi düzgün.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kullanmasan iyiymiş ama artık olan olmuş..

Artık beklemekten başka yapacak birşey yok...

chtgr

Üye
    Konu Sahibi
flashlama derken ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet keşke hiç açmasaymışsın.cihazı parçalı şekilde pirinçin içinde 1-2 gün beklet .umarım sorun çıkmadan açılır.şayet açılırsa bence elinden çıkarmaya bak daha sonra da olsa bazı arızalar çıkıyor.başıma geldi N78 telefonum pert oldu.

chtgr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün açtım problem devam ediyor. wifi açınca arıyor belli bir süre sonra telefon yeniden başlatılıyor. ne yapmalıyım sizce .?

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş sakın fön makinesi ile kurutma.Zararlı olduğunu duydum. Telefonu parçalara ayır.Sonra içi pirinç dolu kavanoza telefonun parçalarını koy ve 1 gün bekle.Sonra telefonu birleştirip aç.Çünkü bu yöntemle pirinçin suyu çekme özelliği var.Ondan içine su kaçmış cihazlara bu yöntemi dene.

- - - Eklendi - - -

Sonra telefona flash at yada tekrar ofw çak.

Msakii

Üye
Telefonu formatla ve telefoncuya gotur o sana format atsın duzelır

chtgr

Üye
    Konu Sahibi
flash atmayı bi anlatabilseniz veya bana uygun bi link atsanız ne iyi olur :)

chtgr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon açılınca sistem hatası diye uyarı veriyor flash atsam düzelirmi lütven cevap verin !!!!!

chtgr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu servise verdim bana susma tehlikesi var yapılsın mı dediler. bende yapılsın dedim fakat yapılamamış. telefonu geri verdiler telefon çalışılıyor. bazen takılıyor, wi-fi bağlanmıyor yeniden başlatıyor, bluetooth çalışmıyor, başta hatta çekmiyodu biraz kurcaladım, şuan fena değil yani çekiyor, kamerasıda açılmıyor daha sonra tekrar deneyin diyor sizce ne yapmalıyım? flaş atsam düzelirmi ?

lordufuk

lordufuk

Üye
gecikmişsin telefonu çıkarır çıkarmaz bataryayı kurulaman lazımdı sanırım yeni baatarya lazım sana

aleranol

aleranol

Üye
telefonu parçala kurut kardeşim bataryanın ucunu bıçakla kazı sonra flaşla düzelir. ben telefonla denize girmiştim zarzor telefonu açtıktan sonra bazı hatalar verdi flaşladım şimdi düzgün.

Arkadaş açıklamış. Flaslama işlemi için symbian3 Modifikasyon bölümünde anlatım mevcut

arsenic07

arsenic07

Üye
iyice kuruladktan snra 48 saat pirnce yatir kardsm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt