Nokia C6-01 symbian anna güncellemesi ovi suite hatası

Sponsorlu Bağlantılar

xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 symbian anna güncellemesi ovi suite hatası
ben c6-01 imi symbian anna ya güncellemek istiyorum , güncelleme geldi fakat ovi suite programın da bu hatayı alıyorum , ne yapabilirim?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bilgisayarı kapatıp yeniden açın kapatırken usbyi çıkarın açılırken takın ve telefonuda kapatıp açın düzelir belki deneyin sonucu söyleyin

xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
    Konu Sahibi
saol şimdi yüklüyorum işallah bi sorun çıkmaz :)

ethempasa87

Üye
SYMBİAN ANNA OVİ ÇÖZÜMÜ

MAFİA.

MAFİA.

Üye
  • Yazılım Güncellemesi güncelleme indirmiyor ve hemen "güncelleme başarısız" hatası veriyorsa ne yapmalıyım?
Menü > Uygulamalar > Yazılım Güncellemesi yoluyla yapılan yazılım kurulumu, kurulum dosyası herhangi bir nedenle bozulmuşsa başarısız olur. Kurulum dosyasının yeniden indirilmesini sağlamak için Yazılım Güncellemesi klasörünü cihazdan şu şekilde silin (Symbian^3 cihazları, ör. Nokia N8-00):
  1. Cihazı Depolama modunda bilgisayara bağlayın (Menü > Ayarlar > Bağlantı > USB > Depolama seçeneklerini belirleyin).
  2. Bilgisayar yoluyla cihaz klasörünün içeriğini (TMP* files) silin: E:\private\20019119\[2000f85a]\data.
  3. Güncellemeyi yeniden deneyin
Cihazın tarih ve saatinin de doğru olduğundan emin olun. Tarih doğru değilse güncelleme kurulumu başarısız olabilir.

Biraz önce n8'e soft format atıyım dedim yeni güncelleme göründü.Güncellemeyi yüklüyorum,güncelleme başarısız diyor.
Sonra tekrar yükledim tekrar aynı sorun.Araştırdım falan saat ve tarih ayarlı olmadığından,yüklemiyormuş.Saat ve tarihi ayarladım oldu.

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm ilginç bir durum tarih ve saat ten kaynaklanan hata :s

nazirhazir

Üye
bende oviden oturum açamıyorum arkadaşlar kaçgündür uğraşıyorum ovi mağazaya gireceğizaman tarih ve saati ayarlayındiyor tarih saat doğru ama hala aynı hatayı eriyo yardımcı olursanız çok sevinirim tşk

Üst Alt