[Nokia C6-01 RM-718] Belle Professional [v3] 24-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

kutayvar

Üye
üstadlar link beklemekden inanın mozart oldum

Pazartesi dediniz yine link yok

Link için bir tarih verinden bizlerde sizlerde rahat edin

Link hikaye oldu galiba bizler boşa bekliyoyoruz

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
üstadlar link beklemekden inanın mozart oldum

Pazartesi dediniz yine link yok

Link için bir tarih verinden bizlerde sizlerde rahat edin

Link hikaye oldu galiba bizler boşa bekliyoyoruz

Al benden de o kadar.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
İŞE yeni başladım... Büyük ihtimal pazartesi olucak izin günüm sabahın korunde koyucam!

doctorrr

doctorrr

Üye
aa hayırlı olsun :gul:

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
febris sana bi çift sözüm var kardesim senin yapcagın linki istemiyorum ne zamandan beri milleti oyalıp duruyosun ha bugun ha yarın bırak kardesm yaaa

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
tamam konu sılınebilir herkez şikayetçıyse.

ANIL

ANIL

Admin
bence silinmesin. o kadar emek harcıyorsun ve bir şey paylaşıyorsun, kaybeden sen olmassın silinmesini isteyenler kaybetmiş olur. yinede sen bilirsin..

aslanbaris

aslanbaris

Üye
2 gün gecikti diye ne bu gerilim millet.Üste teşekkür edeceğinize ne diyorsunuz

doctorrr

doctorrr

Üye
hayır baba bundan tam iki hafta önceye paylaşılma sözü verildi ha yalnız meşgulse anıl usta o ayrı...

doctorrr

doctorrr

Üye
biliyorum canım seni hep takip ediyordum şimdi ya hastadır ya işi vardır dedim kendi kendime sağlık olsun paylaşırsın bi ara...

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
dostum adam basladım diyor ama ortada ne link var nede baska bisey bari yapıyorsan bitir de miiler beklemesin yazık günah o kadar bekliyor ve pazartsi link hazır dedi ortada hiç bisey yok

kacali

Üye
Febris öncelikle yeni işin hayırlı olsun. Daha önceki yaptığın işler buradaki herkesi senin bir sonraki işte daha iyi yapacağın beklentisine soktu. Bu işi yaparken harcamış olduğun emeği takdir etmeme rağmen son zamanlardaki yaklaşımını doğru bulduğumu söyleyemem çok meşgul olabilirsin ama madem böyle bir konu açtın ve insanlara söz verdin arada bilgi verirsin. Sitem etmeye hakkın var tabiki ama senin de sözlerinin arkasında durman gerekiyor diye düşünüyorum. Konu silinmesin tabiki.
Burada verilmiş bir emek ve harcanmış bir zaman var. Alınterini karşılığıda seni burada takdir etmemiz:tşk:

cixbooy

Üye
arkadaşlar linkler ne zaman eklenicek

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
link geldi uppupupupupupupp

- - - Eklendi - - -

batarya simgesi ni orjinal yaptım widgetler orjinal görunumde linki ekledim.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
teşkür abanıyorum direk :D

Üst Alt