[Nokia C6-01 RM-718] Belle Professional [v3] 24-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

faruk26kuraf

Üye
febris kardes eklesen artık

doctorrr

doctorrr

Üye
zfrglr

zfrglr

Üye
dostum v2 harika olmuştu fakat usb bağlayınca ovi suit telefonu görmüyodu flash la başka cwf atınca problem olmuyodu umarım bu versiyonda böyle olmaz çünkü bu problem dışında herşey harikaydı

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Kolay Gelsin.. Güzel bir çalışmaya benziyor okumak bile yetti :D

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
eee ne zaman tamamlanacak bekliyoruz merakla bu arada yeniden başlat ekleseydiniz keşke :) neyse bi daha ki cwf ye kaldi desenizeee :D

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
usb sorunu yok. Hastalndım yatıyorum. Linkler salı gibi bişey.

kendir

kendir

Üye
sana zahmet menü kaydırma olayı varya
mesela yukarı kaydırma yapınca en aşağıya kadar kaysın yarıda durmasın

zfrglr

zfrglr

Üye
geçmiş olsun dostum çabuk iyileş linkleri çabuk ekle (h) baştan yapmıyor yükleme yapınca hata veriyor ve bidaha tlfonu pc ovi suit modunda görmüyor fakat depolamada görüyor

doctorrr

doctorrr

Üye
yarına kadar bekliyorum usta acayip merak ediyorum ha :D

telepati75

telepati75

Üye
Febris Qt de bir değişiklik oldu mu? 4.8 gibi. Kolay gelsin.

omer.1310

omer.1310

Üye
öncelikle geçmiş olsun febris kardeş sanırım bayağıdır test ediliyo burayı takip ediyorum eklediğinde kurcam umarım bu kadar uğraşıldığına değer ve iyi bir cfw çıkar karşımıza merakla bekliyorum iyi çalışmalar...

kutayvar

Üye
link ne zaman gelecek üstadlar

doctorrr

doctorrr

Üye
bugün :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
gece atcam beyler linki sagolun iyileştim işteyım suan :) 23.30da upload baslıcak. Yazılım sarj 2 gun rahat gidiyor 3g net kullandıgım halde. Performans ıda gsyet iyi ev ekranı sınırsız yap diyenler olmustu sınırsıa yerine 8 sayfa yaptim qt 4.8 ekli değil. Müzik çalardaki denge sorunu çözdüm. Rompatcher a ses yukseltme yaması ekledim. Telefon hafızası açılışta 370+ mb güzel bi cfw oldu. Bu gece linkleri ekleyeceğim. :)

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun dostum çabuk iyileş linkleri çabuk ekle (h) baştan yapmıyor yükleme yapınca hata veriyor ve bidaha tlfonu pc ovi suit modunda görmüyor fakat depolamada görüyor

bitek sen soyluyorsun bunu. Ben butun modlari kullanıyorum ordaki hiçbir sorn yok. :hmmm

- - - Eklendi - - -

dolby nin de çalışıp çalışmadıgını söylersiiniz.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
gece atcam beyler linki sagolun iyileştim işteyım suan :) 23.30da upload baslıcak. Yazılım sarj 2 gun rahat gidiyor 3g net kullandıgım halde. Performans ıda gsyet iyi ev ekranı sınırsız yap diyenler olmustu sınırsıa yerine 8 sayfa yaptim qt 4.8 ekli değil. Müzik çalardaki denge sorunu çözdüm. Rompatcher a ses yukseltme yaması ekledim. Telefon hafızası açılışta 370+ mb güzel bi cfw oldu. Bu gece linkleri ekleyeceğim. :)

- - - Eklendi - - -

bitek sen soyluyorsun bunu. Ben butun modlari kullanıyorum ordaki hiçbir sorn yok. :hmmm

güzelmiş üstad eline sağlık özellikle şarjin uzun gitmesi iyi olmuş batuunun cwfsini kullanıyorm şu an şarj konusunda illallah ettim artık:) linki koyduğun an indirip yükleyeceğim şarj dediğin gibiyse iki gün dua edecem sana :):)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
evet şarj gayet iyi kullanıma göre degisir tabi. Batunun kide iyidr ya ;)

- - - Eklendi - - -

mesaj renklerini mi degistirsem :)

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
evet şarj gayet iyi kullanıma göre degisir tabi. Batunun kide iyidr ya ;)
evet batu da güzel yapmış ama bu cwfyi attım atalı telefon şarjdan çıkmıyor :D akşam şarja takıyorm sabah kalkıyorum hiç bişey yapmadan bi bakıyorum yarim saat 1saat sonra bi çubuk inmiş:) güç tasarufunda denemedim o da aynı hadi batarya kötü diyeçem de batunun cwfsni yüklemeden önce nden şarji ii gidiyordu sadece şarjı kötü yoksa gayet güzel yapmış batu :D

- - - Eklendi - - -

sen daha iyi bilirsin üstad :) ama tamamlamadıysan daha bi yeniden başlat at derim ise yarıyor yani:)

Üst Alt