Teşekkürler de şu tarayıcı önbelleğinin hafıza kartında olmasının nasıl bir avantajı var?

usb sorunu yok. Hastalndım yatıyorum. Linkler salı gibi bişey.

bekliyoruz üstad

bizde ustabekliyoruz üstad![]()

23.30da upload baslıcak. Yazılım sarj 2 gun rahat gidiyor 3g net kullandıgım halde. Performans ıda gsyet iyi ev ekranı sınırsız yap diyenler olmustu sınırsıa yerine 8 sayfa yaptim qt 4.8 ekli değil. Müzik çalardaki denge sorunu çözdüm. Rompatcher a ses yukseltme yaması ekledim. Telefon hafızası açılışta 370+ mb güzel bi cfw oldu. Bu gece linkleri ekleyeceğim. 
geçmiş olsun dostum çabuk iyileş linkleri çabuk eklebaştan yapmıyor yükleme yapınca hata veriyor ve bidaha tlfonu pc ovi suit modunda görmüyor fakat depolamada görüyor

gece atcam beyler linki sagolun iyileştim işteyım suan23.30da upload baslıcak. Yazılım sarj 2 gun rahat gidiyor 3g net kullandıgım halde. Performans ıda gsyet iyi ev ekranı sınırsız yap diyenler olmustu sınırsıa yerine 8 sayfa yaptim qt 4.8 ekli değil. Müzik çalardaki denge sorunu çözdüm. Rompatcher a ses yukseltme yaması ekledim. Telefon hafızası açılışta 370+ mb güzel bi cfw oldu. Bu gece linkleri ekleyeceğim.
- - - Eklendi - - -
bitek sen soyluyorsun bunu. Ben butun modlari kullanıyorum ordaki hiçbir sorn yok.![]()
linki koyduğun an indirip yükleyeceğim şarj dediğin gibiyse iki gün dua edecem sana 

evet batu da güzel yapmış ama bu cwfyi attım atalı telefon şarjdan çıkmıyorevet şarj gayet iyi kullanıma göre degisir tabi. Batunun kide iyidr ya![]()
akşam şarja takıyorm sabah kalkıyorum hiç bişey yapmadan bi bakıyorum yarim saat 1saat sonra bi çubuk inmiş
güç tasarufunda denemedim o da aynı hadi batarya kötü diyeçem de batunun cwfsni yüklemeden önce nden şarji ii gidiyordu sadece şarjı kötü yoksa gayet güzel yapmış batu 
ama tamamlamadıysan daha bi yeniden başlat at derim ise yarıyor yani