[Nokia C6-01 RM-718] Belle Professional [v3] 24-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konuyu testler bitince açsan veya tek konudan devam etsen daha güzel olacak.

• Beğen
Tepkiler: Febris

umur ada

umur ada

Üye
bi de bu cwf yi yüklemek için kısa anlatım ve kullanılacak programları ekleseniz çok iyi olur.telefonuma ilk defa cwf yükleyecegim ve bu sizin cwfnız olacak.bu konuda yardimci olursanız sevinirim.eminim benden başkasının da işine yarayacaktır

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Belco'nun CFW'deki "renkli batarya göstergesi" ve "favori uygulamalar" widgetı da var mı içerikte :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Belco'nun CFW'deki "renkli batarya göstergesi" ve "favori uygulamalar" widgetı da var mı içerikte :)

batrya değiştirme forumda var favori uygulamida sis yuklersin.

---------- Eklendi @ 12:05:23 ---------- Yazıldı @ 12:04:05 ----------

bi de bu cwf yi yüklemek için kısa anlatım ve kullanılacak programları ekleseniz çok iyi olur.telefonuma ilk defa cwf yükleyecegim ve bu sizin cwfnız olacak.bu konuda yardimci olursanız sevinirim.eminim benden başkasının da işine yarayacaktır

phoenix yükle teamden atarız

vg_engin

vg_engin

Üye
hocam güzel bir font uygulasan senin bildiğin çok güzel olur ne dersin :)

arzeba002

Üye
bende ilk defa cfw yükleyecem. Phnx falan hiçbişey Bilmiyorum geniş bi anlatım iyi Olur. Nerden bulabilirim yardımcı Olur musunuz

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Usta resimler nezaman eklenecek? ekle de bakalım, özellikle klavyeyi çok merak ediyorum.

vg_engin

vg_engin

Üye
hocam güzel bir font uygulasan senin bildiğin çok güzel olur ne dersin :)

doctorrr

doctorrr

Üye
yarına ss leriyle görecez dimi

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam ne zman gelir linkler telefon sıkıldı artık nerdeyse 1 aydır hiç yemek yemedi :D

hkn_18

Üye
Ne zaman yayınlamayı düşünüyorsun?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bi bitse hemen..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler de şu tarayıcı önbelleğinin hafıza kartında olmasının nasıl bir avantajı var?

Üst Alt