avarbeko
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle işin zor,istediğin şeyler her iki cihazda da adamakıllı yok.Ama;Ben 600 Tl ye güzel akıllı bir telefon alıcam samsung s5830 nokia c6 01 arasinda kaldim bu telefonları kulananlar lutfen durust yorumlar yapın
Aradigim Özellikler
Fotograf ve video güzel ceksin(pro fotograf cekebiliyim hani doga fotografi felan güzel anlar yakalayabiliyim)foto makinasi al deme !
Telefon konusmalarinda muzik dinlerken felan ses yüksek ve net olsun
İnternette donmadan cok rahat dolasabiliyim youtubeden felan video izliyebiliyim online oyun oynuyabiliyim internetten travian gibi
Film izliyebiliyim donmadan güzel bir sekildi
Dokunmatıgı güzel olsun hassas olsun 50 kez cekmek zorunda kalmiyim
Oyuna felan girdigimde donma kasma felan olmasin
Telefonda her hangi bir islem yaparken mal gibi donup kalmasin en sinir oldugum sey
Saglam olsun bana 2 3 sene gitsin boyle ne bilyim dustugunde dagilmasin
Aradigim özellikler bunlar yorum sizin
ahaha bende s2ve ace var novayı takılmadan oynuyom nerden çikarionuz bu takılıyo işlerini flash playerda var acede Digitürk play üyeliğimle akıyom bi s2 bi ace kullanıyom ace en kral nokiadan daha iyidir
dediğin bütün işlemler için c6 01 yeter. Ace nin tek artışı android işletim sistemli olması. Işletim sistemi senin için fark etmiyorsa gözün kapalı c6 01 al.
ahaha işletim sistemi ne işe yarar diyosan sen git bi 3310 al
Cihani Sultan :
ya arkadaslar anlamıyorum ben ya benim icin en önemli özeliklerden biri fotograf arkadas ben bu telefona 600 tl bayılıcam yarısını babam katıyor zorla ben 300 tl zar zor bırıktırdım ya fotograf benim icin onemli yakından c6 kotumu cekiyor ne sacma ya 600 tl bayılıoz fotografı bıle dogru cekemıyor :S
- - - Eklendi - - -
işletim sistemi ne işe yarar ki
- - - Eklendi - - -
ya artık birisi noktayı koysun dayı ya o kadar cok arastırdım ki yarisi c6*01 diyor yarisi samsung galaxy ace diyor
- - - Eklendi - - -
karar verdim samsung galaxy ace alicam flash playeri yok nasil yüklenir flash player işletim sistemi güncellemesi gelse mesela güncellesem flash player desteklermi ??????
- - - Eklendi - - -
bilmemek ayip degildir canım kardesim ögrenmemek ayiptir iste senin gibi insanlara bunu bir türlü anlatamadim ben günde 10 kez senin gibi insanlar cikiyor karsima 50 kez diyorum bu lafi anlamiyorsunuz
tek artısı dedigin 500bintane uygulaması olan bir işletim sistemi
Cihani Sultan :
ya arkadaslar anlamıyorum ben ya benim icin en önemli özeliklerden biri fotograf arkadas ben bu telefona 600 tl bayılıcam yarısını babam katıyor zorla ben 300 tl zar zor bırıktırdım ya fotograf benim icin onemli yakından c6 kotumu cekiyor ne sacma ya 600 tl bayılıoz fotografı bıle dogru cekemıyor :S
- - - Eklendi - - -
işletim sistemi ne işe yarar ki
- - - Eklendi - - -
ya artık birisi noktayı koysun dayı ya o kadar cok arastırdım ki yarisi c6*01 diyor yarisi samsung galaxy ace diyor
- - - Eklendi - - -
karar verdim samsung galaxy ace alicam flash playeri yok nasil yüklenir flash player işletim sistemi güncellemesi gelse mesela güncellesem flash player desteklermi ??????
- - - Eklendi - - -
bilmemek ayip degildir canım kardesim ögrenmemek ayiptir iste senin gibi insanlara bunu bir türlü anlatamadim ben günde 10 kez senin gibi insanlar cikiyor karsima 50 kez diyorum bu lafi anlamiyorsunuz
arkadaş ben hiç bulaşma derim büyük umutlarla aldım 700 liraya peşin bide 2 ay kullanıp sattım n8 aldım ayrıca kamerası falan berbat bişeye yaramaz
arkadaş ben hiç bulaşma derim büyük umutlarla aldım 700 liraya peşin bide 2 ay kullanıp sattım n8 aldım ayrıca kamerası falan berbat bişeye yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?