nokia c6-01 internet ayarları acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

felekut

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 internet ayarları acil yardım lütfen
Arkadaşlar nokia c6-01 var ama internete giremiyorum hattım turkcell müşteri hizmetlerini defalarca aradım gönderdikleri ayarları kaydettim onların dediklerini yaptım ama olmadı siz telsim,avea,turkcell fark etmez bana birini söyleyin yeter şimdiden teşekkür ederim (internete hat üzerinden gireceğim wifi den değil)

n000k

n000k

Üye
anna mı yüklü telde?

felekut

Üye
    Konu Sahibi
anna? telefona hiçbir değişiklik yapmadım

n000k

n000k

Üye
ayarlardan bağlantı kısmına gir ve orda yine ayarlar bölümü var.. ordaki mobil veriyi açık yap ve mobil veri kulanımına izin veri kendi ülkem/bölgem yap.. bunu bi dene bakalım.. kesin çözüm demiyorum olmazsa bana kızma arkadaşım.. sadece yardım etmeye çalışıyorum..

felekut

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ama olmadı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
uygulamalar >araçlar>sett. wizard>operatör>başlat>ordan seç tamam de

----------Eklendi @ 20:37:20 ---------- Yazıldı @ 20:37:03 ----------

ben c7de Öyle yapıyorum

spartuas

spartuas

Üye
ayarlardan bağlantı kısmına gir ve orda yine ayarlar bölümü var.. ordaki mobil veriyi açık yap ve mobil veri kulanımına izin veri kendi ülkem/bölgem yap.. bunu bi dene bakalım.. kesin çözüm demiyorum olmazsa bana kızma arkadaşım.. sadece yardım etmeye çalışıyorum..
neden kızsın ki ya koptum :ehe

n000k

n000k

Üye
neden kızsın ki ya koptum :ehe
:ehe bazıları olmayınca trip yapıyoda .. ben baştan uyarayım dedim arkadşı :) ..

----------Eklendi @ 20:41:04 ---------- Yazıldı @ 20:40:03 ----------

felekut dostum kusra bakma. başka aklıma gelen birşey yok yardım için.. daha bilgili arkadaşlar yardım eder, merak etme :oke:

felekut

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar >araçlar>sett. wizard>operatör>başlat>ordan seç tamam de----------Eklendi @ 20:37:20 ---------- Yazıldı @ 20:37:03 ----------ben c7de Öyle yapıyorum
tuğ arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ama buda olmuyor hata telefonda ama neresinde turkcell ile tekrar aradım teknoloji uzmanlarına bağladılar onlarda hatla ilgili her hangi bir problem yok dedikten sonra beni manuel olarak tlefonda işlemler yaptırdılar ama nafile hiç biri olmadı

----------Eklendi @ 20:51:14 ---------- Yazıldı @ 20:47:34 ----------

:ehe bazıları olmayınca trip yapıyoda .. ben baştan uyarayım dedim arkadşı :) ..----------Eklendi @ 20:41:04 ---------- Yazıldı @ 20:40:03 ----------felekut dostum kusra bakma. başka aklıma gelen birşey yok yardım için.. daha bilgili arkadaşlar yardım eder, merak etme :oke:
ne kusuru arkadaşım şu yeni nesil telefonların ayarlarından pek anlamıyorum lanet olsun.şimdi neden aldın diye soracak çıkarsa uygulamaları (özellikle harita) yüzünden zaten konuşmak ve mesajlaşmak için 1280 kullanıyorum :)

n000k

n000k

Üye
tuğ arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ama buda olmuyor hata telefonda ama neresinde turkcell ile tekrar aradım teknoloji uzmanlarına bağladılar onlarda hatla ilgili her hangi bir problem yok dedikten sonra beni manuel olarak tlefonda işlemler yaptırdılar ama nafile hiç biri olmadı

----------Eklendi @ 20:51:14 ---------- Yazıldı @ 20:47:34 ----------

ne kusuru arkadaşım şu yeni nesil telefonların ayarlarından pek anlamıyorum lanet olsun.şimdi neden aldın diye soracak çıkarsa uygulamaları (özellikle harita) yüzünden zaten konuşmak ve mesajlaşmak için 1280 kullanıyorum :)
anlamak önemli değil ya.. zaten kullanmadan yani be tellerden almazsan nasıl anlıycan onların dillerini :) .. bence sen bi nokia shop a götür bi baktır bakalım.. donanıımsal birşey olmasın.. aslında çok iyi bir telefon.. vallahi onun dış görünüşünde gözüm kalıyor.. nerdeyse n8 i satıp ondan alcam, bazen düşünüyrum.. ama satmam N8 imi.. dur hele başka fikirleri olanlarda çıkar.. olmazsa yarın götür shop derdini anlat..

fortine3

Üye
Kardeş ben de c6-01 aldım geçen gün geldi. internete girmiyordu fabrika ayarlarını geri yükledim ve turkcell hattı kullanıyorum. wap ayarlarını turkcelle mesaj göndererek yükledim yapılandırma mesajını kaydettim ve nete girdim oldu. Sen de bi dene belki olur.

keys1903

keys1903

Üye
yaw arkadas extra bir ayar ıstemezkı ben vodafone den ayarımı mesaj yolu ıle aldm. Girerken baglantı sec dyor live secıyorum grıyorum. Ayar mayar yapmadım anna kullanıyorum

mfn.53

Üye
Kardes Ayarlar+Bağlantı+ayarlar+kendi ülke nizde veri kullan nı otomatik yap+onun altındakinide otomatik yap EĞER OTOMATİKSE HER İKİSİ

ALTINDA HEDEFLER BÖLÜMNDEN İNTERNET BÖLÜMÜNE GİRİN VE KULLANDIĞINIZ HATIIN İSMİNİ BULUN ONA BASILI TUTUN VE ÖNCELİĞİ DEYİŞTİR DEYİN ...1. SIRAYA GİTSİN

harderboys

Üye
Kardeş dünden beridir bunu arıyorum :) Allah tan benim gibi soran birisi olmuşta sende cevap vermişsin :D çok sağol

Kardes Ayarlar+Bağlantı+ayarlar+kendi ülke nizde veri kullan nı otomatik yap+onun altındakinide otomatik yap EĞER OTOMATİKSE HER İKİSİ

ALTINDA HEDEFLER BÖLÜMNDEN İNTERNET BÖLÜMÜNE GİRİN VE KULLANDIĞINIZ HATIIN İSMİNİ BULUN ONA BASILI TUTUN VE ÖNCELİĞİ DEYİŞTİR DEYİN ...1. SIRAYA GİTSİN

telepati

telepati

Üye
Arkadasların dedikleri telfon ayarları için dogru bunları yapmana ragmen baglanmıyorsa. Kullandıgın hattın internete çıkması için ayarları kapalı olabilir. GPRS servisi ve internete girmesi için apn tanımlaması olarak internet tanımlaması gerekir oparatörünun müşteri hizmetlerinden actırabilrsin. Ayrıca internete girmeye calısırken 3gden yada EDGE den sinyal alıyormu sebeke kısmında bunlar varmı veri transferi yapmaya calısınca ok işaretleri olur birde gidip gelen onlarada bakabilirsin. Son olarakda wifi açıksa sebekeden sinyal almayabilir onada dikkat etmek gerekir. Bunlara ragmen girmiyorsa nadirde olsa yazılımsal sorun olabilir.

Üst Alt