nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

tcfikret

Üye
Sertifika hatası! Uygulama yükleyemiyorum acil bir çözüm getirebilir misin kardeşim.
Şimdiden teşekkür ederim. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
unsıgnet uygulamaları yuklersen sertıfika hatası alırsın telı hacklemen gerekir

okangrdl

Üye
3g ac kapa widgeti var mi acaba belle icin wifi var ama 3g yada cift mod icin olsa internete girecegimz zaman cok pratik olurdu ben aradim sitelerde ama bulamadim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumda vardi modifıkasyon bölümünde ayrıca fp1 le gelecek kısayol widgetleri

mkkozanmk

Üye
c6-01 uzmanı arkadaş bana da bir yardımcı olsan . .Belle yükleyince tv çıkışı çalışmıyor. .

okangrdl

Üye

okangrdl

Üye

ama sanırım telin hacklı olması gerekıyor

hacklemeden uygulamalara imza sertifika atarak yukleyeblyoruz sanirim bunlari her seferinde imzalamak gerekiyor,hack.in bundan baska avantaji var mi acaba bu konuda hic bilgim yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hack unsıgnet uygulamaları sertıfıkaya gerek kalmadan yuklemek ıcin gereklidır suresı gecmış sertıfıkalarda dahil

okangrdl

Üye
pek uygulama yukleyen biri degildim 1-2 sene once sertifikalandirma programi bulmustum pc.ye kurdum butun unsigned uygulamalari imzalayip kullaniyodum o programi bulup, hacklemek istemeyen arkadaslara sunabiliriz aslinda buna ben de dahilim tabi:)

murat2414

Üye
arkadaşlar benim söyle bir sorum var eski kullandığım tüm telefonlarda arama rehberinde mesela bir kişi seni en son hangi tarihlerde aramış ne kadar konuşmuşuz geriye dönük hepsi yazıyordu ama c6-01 de bu yok (sadece en son olanı var) veya ben bulamadım. Eğer böyle bir program varsa paylaşabilirmisiniz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlem kaydında arayan ve aranan kişilerin uzerıne tıklayınca tüm özetleri göruyosun

Buğra60

Buğra60

Üye
Telefonumda son 1 haftadır sol üst köşede "bağlanılamadı, bağlantı hatası" yazıp yazıp duruyo. 10 15 defa gösterdikten sonra daha çıkmıyo. Mobil veriyle wifi kapalı, internet gerektiren bi widget ve arka planda çalışan bi uygulama yok. Telefonu da etkilemiyo ama önceden olmayan bişey şimdi neden olmaya başladı onu anlamadım. Bir de ara sıra wifi bağlantısını kuramıyorum reset atınca düzeliyo. Bunlar hakkında bi bilgisi olan var mı?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet o sorun bendede var bağlanmak istiyor ama bağlantıyı açıncada bağlanmıyor anlamadım gitti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlar+baglantı+yonetım ayarları+mobil veri +gerektigınde olmalı bi kontrol edın

---------- Eklendi @ 23:59:26 ---------- Yazıldı @ 23:56:14 ----------

ayrıca harıtalar+ayarlar+sürùş+ürün geliştırme kapalı yapıp çıkın ve teli kapatıp açin.harıtalar açık oldugu halde menude açık gorunmez

manialog

manialog

Üye
merhaba anna yüklü c6-01 telefonumu kapattım tekrar açilmadı açma tusuna basınca bi ısık cıkıyo sonra gidiyo o kadar menü kamera ses kısma düğmeleriyle format atmaya çalıstım olmadı yine servislik mi yoksa baska bir çözümü var mı sizce? Bilgisayara bağlama imkanım da yok şu an

larten123

larten123

Üye
merhaba anna yüklü c6-01 telefonumu kapattım tekrar açilmadı açma tusuna basınca bi ısık cıkıyo sonra gidiyo o kadar menü kamera ses kısma düğmeleriyle format atmaya çalıstım olmadı yine servislik mi yoksa baska bir çözümü var mı sizce? Bilgisayara bağlama imkanım da yok şu
an

kardes insan bi danısır sen hard format atmıssın tlfonunda aklına ne gelırse hepsi silindi basına iş almıssın bu konuda bılgılı olan bırısınden yardım ql

naci_711

Üye
c601 e güncelleştirme yaptım sybn anna ama memnun değilim şarj 1 günde bitiyor eski haline geri getirmek için ne yapmalıyım.teşekkürler

manialog

manialog

Üye
tamam biliyorum silindiğini zaten hiç açılmıyordu o yüzden denedim zaten ama o bile işe yaramadı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
formatı tam atamamışsin