cengizx1
Üye
-
Konu Sahibi
-
Haklısın, bu durumda protesto kararından vazgeçerek sorumu yöneltiyorum.
C6 01 wlan bağlantısı yapmak istediğim modemi tanıtıyorum ama bir türlü modeme bağlanmıyor Wlan bulunamadı hatası alıyorum, biraz zaman (bir iki hafta) geçtikten sonra tekrar deniyorum bu sefer bağlanıyor bu arada başka modemlere sürekli bağlanabiliyorum sadece benim modemde bu sıkıntıyı veriyor. Neden böyle yapıyor bir bilgin varmı?
Herzaman yapmıyor mesela iki hafta bağlanıyor sonra hiç birşey olmadığı halde iki üç hafta bağlanmıyor modem aynı modem sorunu bir türlü çözemedim modem üzerinde hiç bir ayar değişikliğide yapmıyorum.
Haklısın, bu durumda protesto kararından vazgeçerek sorumu yöneltiyorum.
C6 01 wlan bağlantısı yapmak istediğim modemi tanıtıyorum ama bir türlü modeme bağlanmıyor Wlan bulunamadı hatası alıyorum, biraz zaman (bir iki hafta) geçtikten sonra tekrar deniyorum bu sefer bağlanıyor bu arada başka modemlere sürekli bağlanabiliyorum sadece benim modemde bu sıkıntıyı veriyor. Neden böyle yapıyor bir bilgin varmı?
malesef modemim wpa-2 desteklemiyor.wifi yi wpa-2 ile şifrele düzelir
yada modeminin şifrelemesini wpa yap
merhaba arkadaslar ben teli alalı 4-5 gün oluyo bi olayı çözemedim titreşim olayını telefon genelde ve titresim acık ayarlarda güç tasarrufu da kapalı titresim calısıyo bi süre sonra cıkıyorum normal teli kenarından kitliyorum falan tus kilidi yani bi süre sonra titresim gidiyor mesaj yada cagrıda sadece melodi calıyor teli direk aldıgım gibi kullanıyorum simdilik günceleme falan hiç yapmadım sorun nedir ? cevap icin tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?