Nokia C6-01 İçin Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 İçin Yardım
Arkadaşlar c6-01 aldım henüz hiçbir konuda fikrim yok buradan sizlerden yardım isteyeceğim ilk olarak

bilgisayar üzerinden ovi den uygulama indirip telefona atma ihimalimiz var mı ben denedim indir ve yükleye tıkladım ama sms ile atma seçeneği vardı.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

TheMadness

TheMadness

Üye
atılmaz. Wifi varsa öyle indir.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Dostum C6-01 için OVİ uygulmaları genelde lite ya da demo olduğu için işe yaramaz pek burda bulduğun signed programları kur .

Kurulumlarda sorun yaşamamak için bir dosyayı kurmadan önce telefonunu ingilizce diline al.
Çok güzel telefon ben memnunum güle güle kullan .. Sorun olursa sorabilirsin :)

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim..

peki c6-01 için hd videoları nereden bulabilirim

birde hafıza kartı değiştirmek istiyrum eski hafıza kartındaki bilgileri yeni hafıza kartına nasıl aktarabilirim?

----------Eklendi @ 20:30:53 ---------- Yazıldı @ 20:29:14 ----------

Dostum C6-01 için OVİ uygulmaları genelde lite ya da demo olduğu için işe yaramaz pek burda bulduğun signed programları kur .

Kurulumlarda sorun yaşamamak için bir dosyayı kurmadan önce telefonunu ingilizce diline al.
Çok güzel telefon ben memnunum güle güle kullan .. Sorun olursa sorabilirsin :)

tamam sorun olursa buraya yazarım teşekkür ederim.. bende 2 gündür ovi den indirmeye çalışıyorum..

JustADreamer

JustADreamer

Üye
HD Videolar konusunda bilgim yok . Ama ben bilgisayardaki filmleri atıyorum HD gibi zaten :)

Telefonu bilgisayara bağla ve yedekle yeni hafıza kartı alınca da yedek dosyasını çalıştırırsan sıkıntı yaşamazsın :)

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
peki videoları hangi format ile atarsam tam ekran izleyebilirm ben mp4 attım ama tam ekran olmuyor

ekran boyutu ne olmalı?

JustADreamer

JustADreamer

Üye
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim peki bir converter önerebilir misin sana zahmet.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
O konuda pek bir bilgim yok .. Ama genelde videoları sıkıntısız atıyor . Ve çalıştırmadığı bir videoyu atarken kendi soruyor çevirsin mi diye ..

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
senin bana önerebileceğin bir uygulama var mı? bunu yüklersen iyi olur dediğin?

----------Eklendi @ 21:06:48 ---------- Yazıldı @ 20:44:10 ----------

HD Videolar konusunda bilgim yok . Ama ben bilgisayardaki filmleri atıyorum HD gibi zaten :)

Telefonu bilgisayara bağla ve yedekle yeni hafıza kartı alınca da yedek dosyasını çalıştırırsan sıkıntı yaşamazsın :)

dediğin gibi yaptım yedekledim ama yeni hafıza kartını takınca ne yapmam gerektiğini anlayamadım :(

Artles

Artles

Üye
benimde bir sorum oluck
2 gb hafıza kartı bana yetmiyor 8 veya 16 alıcam ne kadardır bunların fiyatları ? internet üzerinden almıycam.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
16 Gb `ı 80 liraya aldım .. Hesapla işte ..

----------Eklendi @ 21:37:42 ---------- Yazıldı @ 21:34:41 ----------

Dostum şimdi Belgelerimde bir yere kaydoluyor o yedek ya onu tıkla yada ovi suiti kurcala orda bulursun yedeklenen içeriği beri yüklemeyi , dışardayım şu an evde olunca detaylı bilgi veririm ..

TheMadness

TheMadness

Üye
Class'a göre değişir yani aktarım hızına.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
10 en iyisiydi galiba .. 10 almıştım ben ..

TheMadness

TheMadness

Üye
  • Class 2: 16 Mbit/s (2 MB/s)
  • Class 4: 32 Mbit/s (4 MB/s)
  • Class 6: 48 Mbit/s (6 MB/s)
  • Class 10: 80 Mbit/s (10 MB/s) hızla aktarır.

----------Eklendi @ 21:54:20 ---------- Yazıldı @ 21:52:35 ----------

Ben direk N8'e 1,5tb taşınabilir hard disk bağlıyorum OTG ile :d:

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
araçlardan geri yüklemeye bastım ama 30 dk dır yüklüyor bu kadar uzun sürmesi normal mi sizce?yoksa bir sorun mu tam orta da takıldı kaldı :(

TheMadness

TheMadness

Üye
valla takılmış olabilir. iptal et tekrar başlat.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Otg bulursam ben neler bağlıcam da :D son çare internetten alırım haftasonu bide şu gravity programını alcm ovidem zati :D

JustADreamer

JustADreamer

Üye
sorunun hallolduysa sevindim dostum ..

----------Eklendi @ 22:17:47 ---------- Yazıldı @ 22:15:50 ----------

Gravity Sosyal Ağlar -twitter face foursq. Vb.- programı . Çok kullanışlı ama ben signed versiyonunu bulamadım mecbur para verip alcam. Twitter kullanmıyorsan aktif fazlamgerekli değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt