Nokia C6-01 Fun Club

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Fun Club
Evet ben gibi C6-01 cileri görelim bi.

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
Zaten benim c6-01 im doğum günümde babam aldı. İphone 153Sbile çıksa manevi bir değeri var iyice ölüp gitmediğinde ben bunu kullanırım c6-01 imi .

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
haaa evet yeri yanlış brolar bu bölümde çok konu açtığmda şaşırmışım özür

tragedie

Emekli Yönetici
Yeri Yanlış olsada Bence c6-01 ciyim Telefonumdan Memnunum

Ben de şu an memnunum değiştirmeyi düşünüyordum artık düşünmüyorum

C6–01imi değiştirmem için daha iyi birşey almam gerek bunun üstünede alırsam s3'ten başka telefon almam onu almamda zor görünüyor yani c6–01'im ölene kadar beraberiz

ilk aldığımda çok sevinmiştim.daha sonra oyunlar,uygulamalar özellikle widgetlar yetmez oldu.joshlog modu yapınca telefonumu bir sevmeye başladım ki sormayın ekranlar çokoşuma gidiyor

valla ben telefonu nette araştırdım tasarımı çok hoşuma gitti. E symbian işletim sistemini zaten 6600 dan tanıyordum. Fiyat desen zaten on numara. O kadar çok uygulama oyun hastası da değilim. Yani telefon tam benlik. 60-70 sene kullanmayı düşünüyorum.

televizyon izletiyor müzik dinletiyor isteğin gibi modlayabiliyorsun daha ne olsun webcam bile oluyor.

ilk aldığımda çok sevinmiştim.daha sonra oyunlar,uygulamalar özellikle widgetlar yetmez oldu.joshlog modu yapınca telefonumu bir sevmeye başladım ki sormayın ekranlar çokoşuma gidiyor

evet bu aralar avkon merakın çok belli oluyor zaten

bende telefonu ilk aldığımda çok sevmiştim sonuçta aldığım en güzel symbiandı diğerlerine göre az kasıyordu hatta 0 kasmaydı ama tabi o zamanlar pr1.2 vardı widgetler falan kısıtlıydı pekte anlamadığım için telefon boştu şimdi yok yok 12 gb dolu o da temizlenmiş hali tabi artık yetmemeye başladı ama yinede seviyorum

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi

katılıyorum... Oyun oynucak olsam 603 701 alırdm

doctorrr

Üye
bende telefonu flash manyağı yapmış biri olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...