Nokıa c6-01 e anna 24.1 sürümünü yükledim şarjı su gibi içiyor

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sen belleyi flashla direk ugrasmaya degmez annayla :oke: sarj flan hiç bi sorunun kalmaz :)

byerdem

byerdem

Üye
arka planda uygulama açık bırakmıyorum. yuklediğim programlardan diye bende düşündüm format attım deişen bişe olmadı yine aynı. inş üretim hatası deildir :(

----------Eklendi @ 23:05:38 ---------- Yazıldı @ 23:01:11 ----------

belleyi yüklemeyi bilmiyorum birazda korkuyorum hata yaparım diye. belleyle anna arasında ciddi bi fark varmı şarjdan baska. birde acaba annayı yuklemeden onceki sürümü yükleyebilme ihtimalım var mı?

byerdem

byerdem

Üye
tşkkr ederim bi de bu belle yi flaslar sam garanti dışı olur mu cihaz?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes orasını tam bilmiyorum ama olma ihtimali yüksek cünkü daha resmi olarak cıkmıs degil,annayı flashlarsan sorun olmaz ama bellede olabilir yani..ben attım garanti olayıda pek umrumda degil acıkcası.ama sen atarsın baktın begenmedin (begenmeme gibi bi ihtimalin olmaz ama) tekrar dönersin annaya sorun olmaz yani :oke: sen bi arastır ama yinede :)

byerdem

byerdem

Üye
kardes orasını tam bilmiyorum ama olma ihtimali yüksek cünkü daha resmi olarak cıkmıs degil,annayı flashlarsan sorun olmaz ama bellede olabilir yani..ben attım garanti olayıda pek umrumda degil acıkcası.ama sen atarsın baktın begenmedin (begenmeme gibi bi ihtimalin olmaz ama) tekrar dönersin annaya sorun olmaz yani :oke: sen bi arastır ama yinede :)
tskr ederm kardesm verdgin bilgiler için.. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arda c6-01 için belle çıkıtmı yha

Üst Alt