Nokıa c6-01 e anna 24.1 sürümünü yükledim şarjı su gibi içiyor

Sponsorlu Bağlantılar

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa c6-01 e anna 24.1 sürümünü yükledim şarjı su gibi içiyor
Arkadaşlar 1 saat müzik ve 30 dk internete giriyorum şarj bitiyor lütfen yardım edin

dhampir57

dhampir57

Üye
Arkadaşlar 1 saat müzik ve 30 dk internete giriyorum şarj bitiyor lütfen yardım edin
flash atarken boyutu 1gb yi gecen bi dosya var. O dosya olmadan tekrar flash atmayi dene. Emmc.fpsx di sanırım sondaki adı.

e_smile

Üye
walla flash atmakdan falan tırstım ben gayet ovi de ne varsa onu yapıyorum :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
şarz konusunda bir sıkıntı görmedim henüz 3, 5 saat konuşma ve msj bana 2 güne yakın götürüyor.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
boyutu 1 gb olan dosya yok ben production external dan indirdim nokıa care suitede var o dasya nokıa care suitede açılmıyor napacam

karasahinemre

Üye
şarj*

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
şarz konusunda bir sıkıntı görmedim henüz 3, 5 saat konuşma ve msj bana 2 güne yakın götürüyor.

hangi sürümü kullanıyosun ve nerden indirdin

----------Eklendi @ 16:42:13 ---------- Yazıldı @ 16:39:59 ----------

----------Eklendi @ 16:45:46 ---------- Yazıldı @ 16:44:29 ----------

nokıa care suiteden c6-01 rm 718 için dosya indiren varmı varsa upload edebilirmi

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz nokıa c6-01 rm 718 silver anna 24.1 dosyları upload edecek biri yokmu ya 2 gündür telefonu şarj etmekten kullanamıyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
flyx

flyx

Üye
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-718_024-001-yeni-gunceleme-1-2-a-537093.html Kaedeş burdaki yazılımı indir ve kur sorunsuz kullanıyorum sürekli konuşma yapıyorum ve arda 20 şarkı dinleyip msj attığım oluyor 2 gün rahat gidiyor bu yazılımı da atıver olmadı bataryanı değiş anna yazılım güncellemesi özellikle sarj ın daha uzun süreli gitmesi için iyileştirmede yapmış.

sorunu olan arkdaş bunu yaptıktan sonra bilgi verebilirmi acaba bi değişiklik olup olmadığıyla ilgili?

burakcakay

burakcakay

Üye
Arkadaşlar Production External'dan indirilen Anna FW'sinde şarj ve reset sorunu var. Nokia Care'dan indirmelisiniz. O zaman problemleriniz çözülür. Ayrıca 1 GB'lık olan dosya hariç diğer tüm kutucukları işaretleyip indirin. Ben öyle yaptım problemler ortadan kalktı. Şu anda 3 gün falan gidiyor şarj canavar gibi.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-718_024-001-yeni-gunceleme-1-2-a-537093.html Kaedeş burdaki yazılımı indir ve kur sorunsuz kullanıyorum sürekli konuşma yapıyorum ve arda 20 şarkı dinleyip msj attığım oluyor 2 gün rahat gidiyor bu yazılımı da atıver olmadı bataryanı değiş anna yazılım güncellemesi özellikle sarj ın daha uzun süreli gitmesi için iyileştirmede yapmış.

teşekkürler kardeş indiriyorum deneyecem

----------Eklendi @ 15:52:22 ---------- Yazıldı @ 15:47:21 ----------

sorunu olan arkdaş bunu yaptıktan sonra bilgi verebilirmi acaba bi değişiklik olup olmadığıyla ilgili?

tabiki şu an deniyorum bi değişiklik olursa yazarım

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu hallettim reşvan arkadaş sağolsun verdiği sürümü indirdim ve 3gyi ve ekran titreşimini kapattım sorun düzeldi şarjım eskisinden de çok gidiyor

flyx

flyx

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
allahtan bende ole bir sorun yok

byerdem

byerdem

Üye
arkadaslar bnm c601 e annayı yükledim dün ovi den telefonun şarjı hiç görüsme müzik dinleme falan yapmadığım halde bir gün zor gidiyor. ne yapmam lazım bir hafta oldu tlfnu alalı annayı yuklemeden once 3 gün rahat gidiyordu görüşme yaptıgım halde.. yardımlarınızı bekliyorum :((

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende Ovi'den güncelledim sistemi, ancak şarjda bir değişiklik yok.
Telefon gayet normal çalışıyor.
Sanırım senin telefondan kaynaklı bir sorun var.
Anna'dan kaynaklansa C6-01 kullanan herkese olurdu diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: byerdem

montacarlo

Üye
valla benim tel için konuşuyorum bugün 1 saat navi 4 saat radyo/müzik çalar 1,5 saat wifi kullandım bunlara ek olarak 30 dk oyun oynadım ve attığım 2 saatlik hd mp4 filmi otobüste izledim daha yüzde 65...anna da şarj iyileşmiş...diğeri olsaydı şuan yüzde 50 hatta 40 dı....

byerdem

byerdem

Üye
şarjım baska neden dolayı az gidebilir ki arkadaslar sonuçta bir haftalık tlfn anlayamadım gitti. ama annayı yukleyene kadar 2 kez sarj ettim 6 gün içinde 3. sarj bir gun götürmedi 4. kez şarj ettim bugun öğlen saat 1 civarı doldu 15 dakka civarı görüsme yaptım ve suan iki çubuk şarj var sabaha götürecegini sanmıyorum :( annadan deilse baska neyden dolayı olabilir sizce :(

----------Eklendi @ 22:43:18 ---------- Yazıldı @ 22:40:09 ----------

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şarjım baska neden dolayı az gidebilir ki arkadaslar sonuçta bir haftalık tlfn anlayamadım gitti. ama annayı yukleyene kadar 2 kez sarj ettim 6 gün içinde 3. sarj bir gun götürmedi 4. kez şarj ettim bugun öğlen saat 1 civarı doldu 15 dakka civarı görüsme yaptım ve suan iki çubuk şarj var sabaha götürecegini sanmıyorum :( annadan deilse baska neyden dolayı olabilir sizce :(

C6-01'in şarj süresi çok uzun değil zaten.
Yoğun kullanımda 1 gün, ortalama kullanımda max. 2 gün.
Ancak olağanüstü derecede az gidiyorsa;
Arka planda çalışan uygulamalar fazla olabilir. Sık sık kontrol edip arka planda gereksiz çalışan menü ve uygulamaları kapatabilirsin.
(Yüklediğin bir program/Ya da bazı programlar aşırı bellek ve enerji tüketimi yapıyor olabilir.)
Bunların dışında elbette yeni bir telefon olmasına karşın bataryanın yıpranmış olması yada üretim hatası gibi ihtimaller de var.

Üst Alt