Nokia c6 01 Belle Güncellemesi !!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorunun ne kardeşim bilgi verirmisin

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende nokia c6 01 var 1haftadır belle yi yüklemeye çalışıorum yüklenmiyor Ürün kodum: 059F4Z9 nokia suiteyi açıorum en son 025.007 güncellemesi yüklü ve başka güncelleme yok diyor. ne yapmam lazım ? çeşitli yollar denedim olmadı ya !

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce teline yazılım guncellemesı geldimi süitin sürümü 3.3 mü anna güncellemesı olduguna göre eski sürüm sanırım

----------Eklendi @ 23:25:24 ---------- Yazıldı @ 23:23:14 ----------

yeni süitin logosu mavi renk bilgin olsun

bozkurt95

Üye
kardeş bende nokia c6 01 var 1haftadır belle yi yüklemeye çalışıorum yüklenmiyor Ürün kodum: 059F4Z9 nokia suiteyi açıorum en son 025.007 güncellemesi yüklü ve başka güncelleme yok diyor. ne yapmam lazım ? çeşitli yollar denedim olmadı ya !

paladin kardeşim benim kod la aynı senin tlf bana da gelmedi biliyorsun ben bugün kvk ya gittim 20 tl karşılığın belle yi yüklettim yemin le hiç bir sorun yok tlf gayet güzel çalışıyor bence ugraşma bizim bu 059F4z9 bunlar biraz sıkıntılı tlf lar :D hiç ugraşma kardeşim 20 tl birşey sayılmaz risk alma

rewa

rewa

Üye
bendede cıkmıyordu flas atarken yuklenmedı bir belco2 abimizin yardımıyla sorunu çözdüm ve şuan takır takır belle calısıyor telefonumda hemde efektlerı gorsen dılın ucuklar asmıs belle kendını :D

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
rewa kardes peki benim napmam lzm belco2 nin yap dediklerini anlatırmısın ?

rewa

rewa

Üye
paladin kardeşim özel mesaj atıyorum ama mail kutun dolmus sıtede maıl kutundakıı msjları sıl yardımcı olayım..

serdar8814

serdar8814

Üye
Arkadaşlar bende ne yaptım ne ettiysem 3 gündür yükleyemedim 3. adımda sürekli bağlantı kesildi hatası alıyorum.20 tl vermek zorundamıyım bir yazılım için

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bende ne yaptım ne ettiysem 3 gündür yükleyemedim 3. adımda sürekli bağlantı kesildi hatası alıyorum.20 tl vermek zorundamıyım bir yazılım için

garanti yok mu git nokia shop ta yüklerler.

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Tmmdır !!!!!!!!!!! Belco2 abiye mesaj attım ve msnden benim işi hallettik. Benim de ürün kodum 059F4Z9 du inanamadım ama şuan telim de belle yüklü ve çok stabil. Evet Beyler şimdi size nsl çözdüğümüzü bir konu açarak anlatıcam. Açtığım konunun linkini buraya atıcam birazdan...

serdar8814

serdar8814

Üye
garantisi var tabiki alalı 1 ay oldu nokia shop bedava yüklemiyor diyorlar ama

rewa

rewa

Üye
garantisi var tabiki alalı 1 ay oldu nokia shop bedava yüklemiyor diyorlar ama

NOKİA SHOP ların hiçbirinde sizden telefon güncellemesine ücret alamazlar, yasak! Sakın nokia shoplara para vermeyin nokia ile anlasmaları oldugu ıcın telefon guncellemelerınızı ÜCRETSİZ yapmak zorundalar fakat 2-3 gunu buluyor guncelletmek..

medaroff

medaroff

Üye
nokia ovi'de ücretsiz belle güncellenmesi yayınlandı 1 hafta önce ben yükledim sorunsuz 10 numara çalıyor...ve telefon tamamen başka bir hal alıyor...süper

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne parası arkadaşım halt etmişler onu diyenler sadece nokia shop care degil kvk genpa bile yazılim yukluyor arkadaşın dedigi yogunluga göre teslim günü degişiyor daha dün ugradım kvkya tel genpa garantılı oldugunu soyledıgım halde yüklüyoruz ama yarın alabılirsınız dediler önceden ben gùncellemiştim

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında telefonu güncelleyecem diyecen belleyi vericen ellerine hadi güncelle diyecen carlaya :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
keşke

bayraktarhany

Üye
Arkadaşlar nokia c6 01telefomuma 1haftadır belle yi yüklemeye çalışıorum yüklenmiyor Ürün kodum: 059C383 nokia suiteyi açıorum(son sürüm) güncelleme çıkıyor yükle diyorum 1-2 dk dan sonra hizmet kullanılmıyor diyor ne yapmam lazım ? çeşitli yollar denedim olmadı ya !
yardımcı olursanız sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anti virüs programı varmı

rewa

rewa

Üye
Arkadaşlar nokia c6 01telefomuma 1haftadır belle yi yüklemeye çalışıorum yüklenmiyor Ürün kodum: 059C383 nokia suiteyi açıorum(son sürüm) güncelleme çıkıyor yükle diyorum 1-2 dk dan sonra hizmet kullanılmıyor diyor ne yapmam lazım ? çeşitli yollar denedim olmadı ya !
yardımcı olursanız sevinirim

kardeşim hiç uğraşma ovi ile ovi zaten dosyaları tam vermıyor ek guncellemelerle tamamlayabılıyorsun ayrıca telefon ingilizceye de dönebiliyor 1-2 sayfa önceki konusmalarımızda flashlama ıslemınden bahsettık dosyaları ındır ve teefona flash at 5dk nı almaz kolay gelsın.. Yapamazsan msn adresını maıl at yardımcı olalım

Üst Alt