Nokia c6 01 Belle Güncellemesi !!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 01 Belle Güncellemesi !!!!!!!!!
arkadaşlar ya ben ne yaptıysam ne ettiysem bu belle güncellemesini nokia ovi suite 3.3.86 da çıkaramadım çıkmıyor ya anna güncellemelerim tam (prt 1 - Prt 2). bütün güncellemeler yüklü şuan fakat belle güncellemesi yok.
telefona format da attım hem soft hem hard ama yok çıkaramıorum ovi suite ye bi türlü bu belleyi napıcam bi yardımcı olurmusunuz ???? yardımlarınız için şimdikten teşekkürler !!!!

cyber

cyber

Üye
bilgisayar değiştir

----------Eklendi @ 22:28:42 ---------- Yazıldı @ 22:27:54 ----------

flash da atabilirsin

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi suite de mi sorun acaba ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ürün kodunuz ne acaba ?

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
onu da denedim tanıdığımın bir laptopu var onda da çıkmıyor

cyber

cyber

Üye
tel garantiye gidip ana kartı değişti mi hiç

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
hyr hiç garantiye gitmedi. bi sn urun koduna bakıorum

----------Eklendi @ 22:32:44 ---------- Yazıldı @ 22:32:09 ----------

059F4Z9 ürün kodu

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
arkadaslar kucuk bır bılgıye ıhtıyacım war n8 hacklıyordum da exe dosyasını telefona alamıyorum ındırdım hersey yuklu bır o kaldı x-plore dosyasnı kullanarak alıcam sanırım yardımcı olabılecek bırı warsa cok memnun olurum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O ürin kodu ülkemize ait değil sen turkey variantı ile flashla .
@erdogan evet xplore kullanacaksınız .

• Beğen
Tepkiler: Sensation
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ama beceremedım lutfen bıraz bılgılendırımısınız alamıorum oyle duruo

rewa

rewa

Üye
kardeşim benımde kodum 059F4Z9 bende sabahtan berı denıyorum belle yuklenmıyor bosuna deneme fakat az once bır arkadasımız sagolsun bır lınk paylastı sanırım bu olucak sımdı onu flaslıyorum sonucu yazıcam sende bır bak ıstersen... C6-01 Belle 111.030.0609 hacklenildi tüm widgetlar eklenildi link verdim yanlıs bırsey yaptıysam kusuruma bakmayın ..

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş gerek kalmadı Emre-07 solasın ya anladım ben olayı. Kafayı yiyordum resmen. Şimdi turkey black flash atıp deniycem. Çok saol kardeş. Emek veren herkese tşkrlr.

rewa

rewa

Üye
yolladıgım link te olmadı arkadaslar bosuna ugrasmayın gıdın satın telefonları.

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
Ya hakkaten ben erken sevinmişim. Telefona Turkey black flash attım güncellemeleri tekrar yükledim fakat gene belle çıkmadı !

aspereas

Üye
Ya hakkaten ben erken sevinmişim. Telefona Turkey black flash attım güncellemeleri tekrar yükledim fakat gene belle çıkmadı !
aynı sorun bendede var güncelleme yok diyor ahmak nokia suit ne yapacagım bilmiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar bendede cıktı bu sorun suiteyi silin tekrar yükleyin buluyor kac yerdede yazıldı bu deneyin bi güncellemeyi bulamayanlar

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes sildim tekrar kurdum fakat gene hic bir guncelleme yok yazio... ya napicam yok mu bunun bir yolu belle yukleyemiyecekmiyiz biz ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Anlattıklarımı birebir yap.

Önce nokia suiteyi kaldır.Daha sonra ccleaner programı ile tüm kayıt defteri sorunlarını çöz.
Nokia suiteyi tekrar yükle bilgisayarı yeniden başlat.
Cihazı ovi suite modunda bağla ve nokia suiteyi açıp tekrar dene.

rewa

rewa

Üye
silmekle ugrasmayın kardesım flash atarken flasgıng dedıkten sonra sw kodu 25.007 ise annayı yüklüyor sw kodu 111.30.609 olana kadar ugrasın flashlamada problem yasıyorsunuz.

paladin53966

paladin53966

Üye
    Konu Sahibi
^BaRoN^ Kardeş dediklerini harfiyen uyguladım fakat gene bir sonuç alamadım. Kuramiycakmıyım ben bu lanet belleyi ? 1 haftadır uğraşıorum en sonunda kırıcam telefonu. Biri çözsün şu sorunu artık !!!!!!!!!!

----------Eklendi @ 22:35:10 ---------- Yazıldı @ 22:33:20 ----------

bu arada Rewa sen sorunu çözdün mü bu son yazdığın şekilde ?

Üst Alt