Nokia C6-01 Bakarmsınız sevniirm ACİLL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahoberk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Bakarmsınız sevniirm ACİLL!!
İyi gunler arkdaslar .
bugun izmirde sormadıgım magaza kalamdı C6 klavyeli piyasada yok
ve yazılım hatası warmıs .
bu yuzden c6-01 almayı planlıyorum . sizin goruslerınızı almak istiyorum i
c6-01 fiyatına baska onerebileceginiz telefon ve c6 ile ilgili goruslerini bekliyorum.
tessukler simdiden.

aligulcan7

Üye
c6-01 bence daha guzel ve sorun yok.klavyeli olmasıda avntaj.

Starsley

Kesinlikle c601 almalısın arkadaşım süper telefondur HD video kaydı 8mp kamera adobe flaş player 10.1 amoled ekran fırsatın varsa durma al :oke:

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Ben de almayı düşünüyorum C6-01 cazip duruyor

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
hiç düşünme al dokunmatiği harikaa

kaptan_006

Üye
benimde hoşuma gidiyor ama otofokus yok :(

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kim ne derse desin fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi telefon Nokia C6-01'dir. Onun fiyatına aynı özelliklerde telefon almak mümkün değildir.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Dokunmatik güzel ama kamerayı unut. 8 MP kameraya Autofocus koymamışlar. Ama onun dışında telefon kötü değil. Görüntü falan da güzel. Samsung düşünürsen Wave öneririm.

hoss

hoss

Üye
konu hort lamış

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım ama C6-01 gelmiş geçmiş en iyi nokia telefonlarından biridir. Tek eksiği otofokus olmaması.

Gün itibariyle Türkiye'deki en ucuz seviyesine inmiş durumda. İlk geldiğinde KVK garantilisi 800-850 TL aralığında işlem görürken, şuanda kampanya rekabetinden dolayı 550-600 TL aralığında işlem görüyor.

Ben az önce Hepsiburada'dan 598 TL'ye sipariş ettim.
Aylarca araştırdığım, beklediğim ama fiyatı yüksek olduğu için alamadığım telefonuma kavuşuyorum sonunda :)

Dip Edit: Nokia; "Symbian^3" kullanan telefonları için (yani N8, C7, E7 ve C6-01 için) Ağustos ayı içinde yazılım güncellemesi yayınlayacakmış. Güncellemede yeni kullanıcı arayüzü ve ikonlar ile bazı performans güncellemeleri yer alacakmış. Aslen temmuz ayı içerisinde hazırlanacağı ancak kullanıcıların Ağustos ayından itibaren indirebilecekleri açıklanmış.

blackaid

blackaid

Üye
vatan bilgisayarda daha uygun üstelik 6 taksit 530 TL almıssın artık hayırlı olsun

'Patron

'Patron

Üye
bende c5-03umu almıstım vatandan. tavsiye ederım

nalcam22

nalcam22

Üye
__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim bence hemen al durma fiyatı da şu an 599 tl nokia önerilen fiyat olarak 599 tl dedi o fiyata satılıyor auto focus yok ama clear black display teknolojisi var c7 den daha kaliteli bi ekran gündüzleri rahat edersin 3.2inç ekranı var ama kendi hafızasının 340mb gibi bişi olması biraz eksiklik ama menü geçişleri haritası gayet iyi haritayı açar açmaz konum belirleme hemen devreye giriyor kaçırma derim ha bu telin görüntüsü iyi değil dersende bekle biraz nokia eylül ayında elindeki telefonlar çıkarmak için indirime gidip pek çok modelinde tavsiye edilen satış rakamı belirleyecek istersen biraz bekle c7 de alırsın(h)

pRime.

pRime.

Üye
O fiyatlardaki bütün robotlardan çok daha iyi bir telefon.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
C6-01 flash player 10.1 değil flash player 4 desteği var

u_cosar

u_cosar

Üye
bence c6-01 daha güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...