Özel mesajlaşma sistemini kullanınteşekkürler kötüköylü zaten yazılım attıktan sonraki ilk işimdi *#0000#
Eline Sağlık
--------------- Ekleme ---------------
Birde yazılım yapma hakkında ufak bir bilgi verirsen sevinirim kendi yazılımımı yapmak istiyorum
olmaz çünki yazılıma gömülmesi gerekirellerinee sağlıkk sonunda oldu yaa cok süper ben cok begendim *#0000# yapınca blackstar yazıyorellerine saglık bi sorum olacakk bu tema efek olayında c de gerekli dosyayı olusturuyorum ama tema efektı uygulanmıyor neden olabilir
Değerli arkadaşlar JAVA hatası C6 V20 nin kronik bir hatası çekirdek sistemle alakalı bir durum....Sadece Bass effect yazan aktif ama alakası olduğunu düşünmüyorum...
java sorununu çözmek için bu dosyayı yükleyebilirsiniz....evet haklısınn c6 nın hatasıı ama bendekinden olmuyor galiba hack le alakalı ama java olmasada olur tema efekleri yeterrrrrve sis program larla idare ederiz
Sanırım orijinalindede varbirşey merak ediyorum acaba bu c6 daki 5800 modlarında mesajların geç gelme bugu var orjinal c6 telefonlardada oluyor mu bu bug yani modlandığı içinmi bozuluyor yoksa hep varmı _?
Öncelikle teşekkürler.Cihaza bu flashı attıktan sonra tekrar eski sürümüne döndürebilir miyiz?
İşin açıkcası C6 tele sahip olmadan yazılım hazırladım dolayısıyla yeniden böyle bir maceraya başlamak istemiyorum...Öncelikle sitede tek C6 için cfw yapan.Bunun menüsünü 3*4 olarak yapabilir miyim?Yada yapabilir misin?

Peki bu verdiğin linkteki herşeyi C6 FWsine entegre edebilir miyim?