Nokia C6-00 Sensör Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memik1234

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 Sensör Sorunu
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi.
Bende Nokia C6-00 var ve size ne olduğunu anlatayım
geçen gün oturuyordum telefon elımde bırden telefon 1-2 sn. titredikten sonra tuş kilidini kendiliginden açtı. açıldıgında telefonun ekranı yana yatık bır bıcımde acıldı yanı nasıl diyeyım fazla anlamıyorum normalde telefonu yan yatırdıgım zaman ekran donerdı ama sımdı kendılıgınden donuyor bırı yardım etsın lutfen ha bu arada sensoru kapa fılan demeyın denedım olmadı sensor kapalı ıken ekran yıne donuyor ve tuslar kıtlenmıyor
ekran arada duzelıyor tusları kıtlıyorum sonra yıne 1-2 sn. titreyip ekran donuyor
lutfen bırı yardım etsın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaş senin sorununu ilk defa duydum, benim 5800 da sensörle alakalı bi sorun oluşmuştu Telefonu kilitle'dim ve kodu girip açtığımda düzelmişti... istersen telefonu kilitle ve aç.

serinaga

serinaga

Üye
SANIRIM yazılımsal bir sorun, telefonu kapat ve pilini çıkart, yeniden tak bir bak bakalım aynı sorun oluyor mu ? Eğer sorun devam ediyorsa rehber vs. yedeğini alıp resetlemeyi bir dene. Olmadı servise göstersen iyi olur, bu arada en son yüklediğin bir pro var mı sensörü kullanan ??? Varsa sil ve bak :dry: Walla aklıma gelenler bunlar |-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt