İz[Mir]Kan
Üye
desktopnotes ve widgeleon kurdum menüden giriliyor fakat listede yok
kadeş v60 5800 için heckli değil mi?
desktopnotes ve widgeleon kurdum menüden giriliyor fakat listede yok
İz[Mir]Kan;3962640' Alıntı:Dostum ben de v52.0.101 yüklü normalde ama şuan ismini değiştirerek attığım V52.0.007 smart series var.Bunu nasıl kurabilirim?İsim değiştirmeli miyim?Smart seriesin çekirdeklerini kullanmalımıyım?(diğer c6lardaki c0rla flaşlayınca telefon açılmıyo, smart seriesin c0r dosyalarına naptıysam onlarla yükleniyo rofsu kullanarak)
Ehehe neyse fazla uzun olmuş, be v52.0.007 cfwsi yüklü ama v52.0.101 olan telefona bunu direkt kurabilir miyim?
Teşekkürler
widgetin listede çıkması içinwgz arka planda çalışmalı mı? Nedense bende çalışırken bile görünmüyor. Yaptığım modifikasyonlar yüzünden olamaz herhalde çünkü ev ekranıyla ilgili sadece +3 shortcut bar modunu uyguladım
İz[Mir]Kan;3962769' Alıntı:Beylr bu sade cfwmiş iyi okumamışımbunun modlanması gerek
----------Eklendi @ 18:35:04 ---------- Yazıldı @ 18:29:53 ----------
Dostum bu v41 e
Performans modları
Gereksiz programlardan arındırma
N8 yatay menü
N8 klavyesi
N8 yazı ortalama
Menü genişletme
Sensörlü tuş kilidi ve tuş kilidi yazısı düzenleme
Anna ikonları
Gereksiz yazılımlardan kurtulma
Ramblow
Sohbetler
gibi şeyler yapılırsa çok iyi fw çok iyi fw olur.Forumdaki diğer c6v20 modlarıyla yapabilir miyim?Smartseries e geri dönebilir miyim ya da siz bu cfwyi modlar mısınız?
Teşekkürler
Rambo bu cfw'den omegaya dönmek için jaf e.'de downgrade'i falan mı işaretlemem gerekiyor ?? 2 kere denedim en sonuna geliyor restartphone yazıo sonra searching dio ama bulamıyor. ve telefonun ekranı 3 kere gidip geldikten sonra (cizgi cizgi bi şekilde) jaf da bi hata veriyor (telefonu bulamadıgına dair) . Telefon açılmıyor sadece titriyor ve kalıyor. 2 snye sonra açma düğmesine basınca da yine titriyor. ve görüntü yok, ışıgı bile yakmıor (şarj takınca bile) Yani anladıgım kadarıyla hiç açılmaya başlamıyor. Sonra yine bu konudaki port'u yükledim sorunsuz bi şekilde attı :S nerde hata yapıyorum ???
Ben v60 yüklemiştm telfnma ing oda türkceyede ceviremedm bu v60 türkce port olanı indirm jafla yüklersem v60 türkce hacckli m olcak ekran yne n8 tipi gbi ? ?? ? acil ccvp verin yüklicem hemn
Hafıza kartını bilgisayara tak ve "sys, system, resource, private" gibi seninde tanımadığın klasörleri ve dosyaları sil. Ardından telefona hard format at.
Flaşlamaya cesaret ettim formata edemedim risk olmaz herhalde?Herşey tamamen silinir değil mi yedek aldım ona göre :P
yukledim N browser cok hızlı.yanlız yesil tusun ısığı yanık kalıyor tus kilidi aktif olmadığında.5800'a h.format attım düzelmedı.
nerede o yama link verirseniz iyi olur çünkü c6 cfw yüklediğim zaman tv out kablosu çalışmıyo kulaklık olarak görüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?