ilk önce sağolasın kardeş sayenizde telefonu adamakıllı kullanabiliyoruz. bende bi durum var ama sorun mu değilmi tam kestiremedim. rahatsız etti sadece. flash ladıktan sonra telefonu sorunsuz kullanıyorum fakat yazılım güncelle kısmında telefon yazılımı sürüm numarası52.0.007 var diye gorunuyor. ben flashlarken bir hatamı yaptım acaba sürüm düşürmesi olmuş olabilirmi?
Kardeşim benim telefonum v52 ve bi önceki c6v40 sürümü yüklü üzerinde şu an v60 a yükseltip mi bu cfw yi atmam gerek yoksa direk v52 nin üstüne kursam olur mu
Öncelikle çalışmanız için çok teşekkür ediyorum. İlk defa telefonuma yazılım yükledim. Gayet güzelde çalışıyor. Yanlız 5800 da telefona kilit koydugum zaman telefonun xpressmusic, yes, no ve orta tuş ışıgı yanık kalıyor. Sönmüyor bi türlü. Ne yapabiliriz acaba?
Öncelikle çalışmanız için çok teşekkür ediyorum. İlk defa telefonuma yazılım yükledim. Gayet güzelde çalışıyor. Yanlız 5800 da telefona kilit koydugum zaman telefonun xpressmusic, yes, no ve orta tuş ışıgı yanık kalıyor. Sönmüyor bi türlü. Ne yapabiliriz acaba?