mahferer
Üye
Nokia C6-00 Kullananlar Dayanışalım
Telefonu alalı 3 hafta oldu. Bu site sayesinde adam oldu
Deneyimlerimizi paylaşalım istedim.
Öncelikle PC Suite'i kaldırdım Ovi Suite 3 kurdum. PC Suite ile çalışılmıyor.
Bu forumdaki bir tavsiye ile Nokia Beta Labs'dan Java Runtime 2.1 Beta kurdum. Yoksa java programlar çalışmıyor.
Nokia Beta Labs'dan Nokia Bots kurdum, en çok kullanılan programlar oraya ekleniyor. Üçüncü bir bot oluşuyor.
Nokia Beta Labs'dan Nokia Reader kurdum. NetGazete'yi ekledim.
Ovi Store'dan AppStop indirdim, arkada açık kalan uygulamaları kapatıp makineyi rahatlatmak için süper.
Bu forumdan Best Call Recorder kurdum. Bazen eksik kayıt yapıyor ama idare eder.
Bu forumdaki bir tavsiye ile ekran döndürmeyi iptal ettim, rahatladım
8 GB miniSD süper..
*.avi oynatmıyor, filmleri Xilisoft Video Converter ile 3GPP2'ye çeviriyorum, mis gibi..
Bu forumdan OfficeSuite ve PDF+ yükledim.
Bu forumdan RDM+ ile ofis PC'sinden dosya çekiyorum (Öğlen baktım elemanın masaüstü bomboş, aradım fırça çektim
)
Emailler geliyor ama PC'de PopPeeper kullandığım için sanırım tel ekranında mail gelmiş ikonu çıkmıyor. Ses ile uyarıyor.
Ovi Store'dan AccuWeather, Level ve Decibel kurdum.
Google Maps süper..
NetQin AV kurdum Firewall aktif, NetQin M Guard kurdum; Bedava BlackList ve hissedilir cache temizliği sonrası hızlanması veriyor.
Ekrana toz ve tütün
kaçtı, nasıl temizleyeceğiz?
Devamlı Bluetooth açık, günde 2-3 saat konuşma, 1 saat internet 16 saat gidiyor.
Ekran parlaklığı minimumda..
Facebook'taki filmleri indiriyorum (*.mp4)
Saygılar..
Deneyimlerimizi paylaşalım istedim.Öncelikle PC Suite'i kaldırdım Ovi Suite 3 kurdum. PC Suite ile çalışılmıyor.
Bu forumdaki bir tavsiye ile Nokia Beta Labs'dan Java Runtime 2.1 Beta kurdum. Yoksa java programlar çalışmıyor.
Nokia Beta Labs'dan Nokia Bots kurdum, en çok kullanılan programlar oraya ekleniyor. Üçüncü bir bot oluşuyor.
Nokia Beta Labs'dan Nokia Reader kurdum. NetGazete'yi ekledim.
Ovi Store'dan AppStop indirdim, arkada açık kalan uygulamaları kapatıp makineyi rahatlatmak için süper.
Bu forumdan Best Call Recorder kurdum. Bazen eksik kayıt yapıyor ama idare eder.
Bu forumdaki bir tavsiye ile ekran döndürmeyi iptal ettim, rahatladım

8 GB miniSD süper..
*.avi oynatmıyor, filmleri Xilisoft Video Converter ile 3GPP2'ye çeviriyorum, mis gibi..
Bu forumdan OfficeSuite ve PDF+ yükledim.
Bu forumdan RDM+ ile ofis PC'sinden dosya çekiyorum (Öğlen baktım elemanın masaüstü bomboş, aradım fırça çektim
Emailler geliyor ama PC'de PopPeeper kullandığım için sanırım tel ekranında mail gelmiş ikonu çıkmıyor. Ses ile uyarıyor.
Ovi Store'dan AccuWeather, Level ve Decibel kurdum.
Google Maps süper..
NetQin AV kurdum Firewall aktif, NetQin M Guard kurdum; Bedava BlackList ve hissedilir cache temizliği sonrası hızlanması veriyor.
Ekrana toz ve tütün
kaçtı, nasıl temizleyeceğiz?Devamlı Bluetooth açık, günde 2-3 saat konuşma, 1 saat internet 16 saat gidiyor.
Ekran parlaklığı minimumda..
Facebook'taki filmleri indiriyorum (*.mp4)
Saygılar..