Nokia C6-00 Kullananlar Dayanışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahferer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 Kullananlar Dayanışalım
Telefonu alalı 3 hafta oldu. Bu site sayesinde adam oldu :) Deneyimlerimizi paylaşalım istedim.

Öncelikle PC Suite'i kaldırdım Ovi Suite 3 kurdum. PC Suite ile çalışılmıyor.

Bu forumdaki bir tavsiye ile Nokia Beta Labs'dan Java Runtime 2.1 Beta kurdum. Yoksa java programlar çalışmıyor.

Nokia Beta Labs'dan Nokia Bots kurdum, en çok kullanılan programlar oraya ekleniyor. Üçüncü bir bot oluşuyor.

Nokia Beta Labs'dan Nokia Reader kurdum. NetGazete'yi ekledim.

Ovi Store'dan AppStop indirdim, arkada açık kalan uygulamaları kapatıp makineyi rahatlatmak için süper.

Bu forumdan Best Call Recorder kurdum. Bazen eksik kayıt yapıyor ama idare eder.

Bu forumdaki bir tavsiye ile ekran döndürmeyi iptal ettim, rahatladım :)

8 GB miniSD süper..

*.avi oynatmıyor, filmleri Xilisoft Video Converter ile 3GPP2'ye çeviriyorum, mis gibi..

Bu forumdan OfficeSuite ve PDF+ yükledim.

Bu forumdan RDM+ ile ofis PC'sinden dosya çekiyorum (Öğlen baktım elemanın masaüstü bomboş, aradım fırça çektim ;) )

Emailler geliyor ama PC'de PopPeeper kullandığım için sanırım tel ekranında mail gelmiş ikonu çıkmıyor. Ses ile uyarıyor.

Ovi Store'dan AccuWeather, Level ve Decibel kurdum.

Google Maps süper..

NetQin AV kurdum Firewall aktif, NetQin M Guard kurdum; Bedava BlackList ve hissedilir cache temizliği sonrası hızlanması veriyor.

Ekrana toz ve tütün :) kaçtı, nasıl temizleyeceğiz?

Devamlı Bluetooth açık, günde 2-3 saat konuşma, 1 saat internet 16 saat gidiyor.

Ekran parlaklığı minimumda..

Facebook'taki filmleri indiriyorum (*.mp4)

Saygılar..

hoss

hoss

Üye
konuyu nokia bolumune acsan daha iyi olurdu burasi cep telefonu genel bolumu

eerrmmaann

Üye
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war benim telefonum nokıa c3 wlanı war we ben bu wlanı pcmde kulanmak istiyorum usb yoluyla bana yardımcı olurmusunuz

serverimbenim

Üye
Merhabalar ben de bazı uygulamalar çalışmıyor. Java Runtime 2.1 Beta kursam düzelirmi ? Snaptu uygulamasını açmıyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt