Nokia C6-00 "Hafıza dolu" Uyarısı Büyük Sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wertigo_42

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 "Hafıza dolu" Uyarısı Büyük Sorun!
Merhaba arkadaşlar,

Nokia C6-00 kullanıyorum. Telefonumda istediğim gibi nette gezinemiyorum. sayfanın yüklenmesini yarıda bırakıp

"Hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin"

uyarısını verip otomatik olarak beni sayfadan atıyor. Arka planda hiç bi uygulama açık olmamasına, telefonu defalarca kapatıp açmama rağmen sürekli aynı şey. :duvar2:

Bunu tüm uygulamalarda yapıyor, fotoğraf sürükleyiciyi bile açamıyorum.

Telefon hafızamda 180mb boş hafıza, kartımda ise 5gb lık boş alan var.Telefon hafızası düşük olduğundan sanırım diyip uygulama açılışlarında kullandığı hafızayı hafıza kartına yönlendirmeye çalıştım ama olmuyor. Ram yüzünden ama bunu düzeltemiyorum.:bilmm

Napabileceğim konusunda bi fikri olan varmı????

Biri yardım etsin lütfennn :cry:

Süleyman

Süleyman

Üye
klasik ram sorunu. Tahminim kendi tarayıcısından pc görünümlü sitelere girmeye çalışıyorsun ve ram yetmiyor. Bu gibi sorunlarla karşılaşmaman için opera mini kullanmanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Atacan-

wertigo_42

Üye
    Konu Sahibi
klasik ram sorunu. Tahminim kendi tarayıcısından pc görünümlü sitelere girmeye çalışıyorsun ve ram yetmiyor. Bu gibi sorunlarla karşılaşmaman için opera mini kullanmanı öneririm

bu sadece internette olsa tamam dediğiniz gibi yapılabilir. fakat ben hep aynı sorunu tüm uygulamalarda yaşıorum "Fotoğraf"larıma bakamıyorum pc sitesi vs. onda geçerli değil. Msn yüklü tlfnumda açıyorum otomatik kapatıyo yani hepsinde aynı. internettede dediğiniz gbi mobil siteyi terch ediorum fakat en ufak bişeyi bile açamıyo yani tek boyutlu deil

Süleyman

Süleyman

Üye
bu sadece internette olsa tamam dediğiniz gibi yapılabilir. fakat ben hep aynı sorunu tüm uygulamalarda yaşıorum "Fotoğraf"larıma bakamıyorum pc sitesi vs. onda geçerli değil. Msn yüklü tlfnumda açıyorum otomatik kapatıyo yani hepsinde aynı. internettede dediğiniz gbi mobil siteyi terch ediorum fakat en ufak bişeyi bile açamıyo yani tek boyutlu deil

arkaplanda uygulama açık olmamasına özen gösterin. Ram blow ve x-clear yükle. Ram blow ile rami temizle x-clear ile de hafızayı. Bu işlemleri belirli aralıklarla yap telefonun rahatlasın.

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
azrock

azrock

Üye

arkaplanda uygulama açık olmamasına özen gösterin. Ram blow ve x-clear yükle. Ram blow ile rami temizle x-clear ile de hafızayı. Bu işlemleri belirli aralıklarla yap telefonun rahatlasın.

C6-00'ın kronik sorunu gibi hocam bu. Aynen kuzeniminki de böyle. Çoğu program da sık sık yapıyor bunu. 2 haftada bir hard format atıyor (şaka değil).

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

wertigo_42

Üye
    Konu Sahibi
bnde format atıyorum ama süreklide format at at nereye kadar bide o zmn tam düzelse yine içim yanmıycak yokmu kökten çözümü :cry:

Süleyman

Süleyman

Üye
c6 modifiye fwler yükleyin. Onlarda illaki bu sorun için birşey yapmışlardır. Bu forumda varmı bilmem ama bazı forumlarda var. Googleden araştırınca çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt