hafıza kartı dolu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı dolu sorunu
merhaba arkadaşlar c6 01 telefonum var internetten dizi bölümleri indirip telefona atıyorum, avi formatlı oluyor bu filmler, cihaz 10 ar dakika ara ile filmi durduruyor ve hafıza kartı dolu lütfen uygulama siliniz diye bir uyarı veriyor, halbuki kartta 10 gb boş olan var hafıza kartım sandisk class 10 16 gb bu sorunun çözümü için neler yapabilirim ya da hangi video uzantılarını kullanmalıyım, teşekkürler

backwater

backwater

Üye
çözümü bilmem ama mp4 olarak izlersen sorun çıkmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
xilisoft video converter programını tavsiye ederim telefonda izletme seçeneklerini kendisi ayarlıyor hemde hızlı bir pro kullanmanızı tavsiye ederim

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
xilisoft video converter programını tavsiye ederim telefonda izletme seçeneklerini kendisi ayarlıyor hemde hızlı bir pro kullanmanızı tavsiye ederim

bende o programı kullanıyorum orda aviye çevirince bu hatayı alıyorum, hangi codece çevirmeliyim videolarımı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bende o programı kullanıyorum orda aviye çevirince bu hatayı alıyorum, hangi codece çevirmeliyim videolarımı

Şu an mobilim ama şöle tarif edeyim çevireceğiniz aygıtlarında desteklediği formatlar resmi var mobile falan siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
---------------Edit-------------

aynen bunun gibi kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt