Nokia C6-00 CFW ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
sonunda c6 cılarda başladı cfw işine
ben zaten uzun zamandır yapıyordum cfw işini ama forumda paylaşmıyordum yine paylaşmazdım da arkadaşımızın işi görülsün diye paylaştım

tug-rul

tug-rul

Üye
    Konu Sahibi
ve dün gece dailymobile deki cfwlere türkçeleştirmeye çalıştırdım olmadı ne yaptıysam sizce neden olabilir.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
ve dün gece dailymobile deki cfwlere türkçeleştirmeye çalıştırdım olmadı ne yaptıysam sizce neden olabilir.

rm-612 tr dil dosyasını fw ye enteğre edeceksin yazma dili içinde multi tap diye bi modu var onu aatcaksın

-efşan

-efşan

Üye
dostum sen rompatcherda yamayla falan uğraşma indirdiğin cfw nin tüm dosyalarını kopyala biyere sonra da aç orjinal rofs2'yi salla içine gitsin:oke:

tug-rul

tug-rul

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen rompatcherda yamayla falan uğraşma indirdiğin cfw nin tüm dosyalarını kopyala biyere sonra da aç orjinal rofs2'yi salla içine gitsin:oke:

cengiz abi dailymobilede güzel bi cfw buldum onu salladm telefon hakkını verdi yanı onu diyebilirim =)

mlt_06

Üye
cengiz abi dailymobilede güzel bi cfw buldum onu salladm telefon hakkını verdi yanı onu diyebilirim =)
Kardeş BuLduqun C6-00 Cfw'sinin Linkini verebilirmisin bende arıorum cfw ama çoqunda bişey çıkıo die yapmıorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...