nokia c5-03 oyun, uygulama öneri

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 oyun, uygulama öneri
Yakında nokia c5-03 alıcam telefon için oynadıgınız tavsiye ettiğiniz oyun.uygulama varmı yazabilirmisiniz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardeşim para imkanın varsa kesinlikle c5-03 alma. Alabiliyorsan samsung galaxy ace yada lumia 520 al. Hatta onlarda olmuyorsa en kotu maxiplus al.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Luma al

theeternal

theeternal

Üye
kardeş bak ben eskı telefonum c5-03 sakın alma s60v5 symbian işletim sistemi alcaksın rezistif ekran 128 mb 600mhz mi ney yani oyun moyunda yok adam gibi oyun var oda 2 tane falan yani c5-03e para verceğine 3yılda olsa para biriktir android bir cihaz al ama acıl lazım diyorsan telefon androidin galaxy pocket ace vb cihazlara para verme para biriktirebilirim dersen s3 mini s4 mini gibi cihazlar alabılırsın ama illada boyle ucuz bir fiyata alıcam diyorsan nokia 603 cok iyi bir cihaz benden soylemesı

- - - Eklendi - - -

internetten görselleri ve özelliklerini araştırabılırsın alırsan pişman olmassın cok ıyı bır cıhaz

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
benim şimdiki kafam olsa 2 yıl önce c503 almazdım. Almasaydim keşke. Sende sakın alma.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
ben ne diyorum sen ne diyorsunuz ben okullar açılıyor diye böyle telefon alıyorum şimdiki telefonun kırık dökük idare etsin diye alıyorum yazın çalışıp alıcam merak et etmeyin bari idare ediyorsa oyunlara bakayım bir dedim siz ne diyorsunuz

222112

222112

Üye
dostum birkaç gün önce fiyatı iyi olduğu için c503 aldım. Fiyatına göre gayet başarılı internet ses hızı falan gayet iyi fakat oyunla pek isim olmadığı için oyunlar güzel mi nasıl bakmadım telefon kibar gayet güzel ben memnunum bu fiyata göre

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
hah böyle yorumlar teşekkürler yorum icin sağol

leonidas42

leonidas42

Üye
Kardeş 5800 Alsan Daha İyi Olabilir Hem 5800'ı Daha Ucuz Fiyata Bulabilirsin Bence 5800 Al Çünkü Daha Özellikli Ve Daha Estetik Bir Telefon

Gelelim Uygulamalara :

1-) Belle TopBar (Androiddeki Gibi Üstten Menü İnmesini Sağlıyor)

2-) Brightlight (Işık Programı Flaşı Olan Telefonlar İçin Tabiki :D)

3-) MazeLock (9 Tuşlu Çizmeli Kilit Sistemi Androiddeki Gibi)

4-) ScreenSnap (Ekran Görüntüsü Alma Programı)

5-)KTask (Kesinlikle Müthiş Bir Program Açık Uygulamaları Gösteriyor Ve Direk Kapatmanızı Sağlıyor)