Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

gkhnc5-03

Üye
Selam arkadaşlar.TibiaME oyununda bütün pacth ları yüklüyor ama en son girmeden önce '' Game data invalid.please reset your client or reinstall itt.'' yazıyor ve öylece duruyor.Ne yapmam gerek

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
aio patch

pointbang

pointbang

Üye
c5-03te qr kod tarayabilecegimiz bi program varmıdır

mursel41

Üye
arkadaşım kaç gün oldu cevap yok

Joker.

Joker.

Üye
96. Sayfanın başına bak

hulyaaaaaaa

Üye
merhaba ..c5 03 tlfnumdakı sarkılarımı bluetooth ıle nasıl gonderebılırım bır turlu yapamadım..sarkılar hafıza kartımda baska bır tlfna gondermek ıstıyorum..tesekkurler

----------Eklendi @ 23:08:57 ---------- Yazıldı @ 22:49:34 ----------

c5 03 nokia telefonumdakı hafıza kartımı bılgısayara taktım resımlerımı kaydetmek ıcın hafıza kartını tekrar tlfna taktıgımda tlfn da sankı degısıklık oldu dokunmatık gec algılıyor yavasladı sankı acaba neden :((

Joker.

Joker.

Üye
1.Sorun=ilk olarak göndereceğin şarkının üstüne parmağını koy bekler bir menü çıkar göndere dokun sonra sonrada nasıl göndereceğini soraronu seç
2sorun= Nedenini bilemem ama hafıza kartını takıncı aç kapa telefonu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
uygulama falan gönderirken korumalı der göndermez bunun için x plore kullan benden bi bilgi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
signed yok ayrıca sen hacklemedin mi daha gallery.mobile9.com/f/1813586/

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Senin işinde zor

njdt_drm

Üye
arkadaslar nokiac5 03 ü yeni aldım güzel telefon tafsiye ederim ama bnm bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ... uygulama indiriyorum telefonuma indirdiğm uygulamaları yüklüyorum bnların birkaçı yülenen uygulamalar bölümüne geliyor burda çalışıyor bnda sorun yok ama diğer uygulamalar ise uygulama yöneticisnden yüklü uygulamalar bölümüne gidiyo ve çalışmıyor bana yardımcı olablirmisinz ....

msj atabilirsenz sevinirim iyi günler ..

devil1903

devil1903

Üye
Çalışmayan uygulamalardan birkaçının adını yazabilirmisin?

daywalker2627

Üye
Telefonumda kamera simgesine tıkladığım zaman kameraya girmiyor acaba neden bana yardımcı olurmusunuz. Kafayı yiyecem girmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen...

Joker.

Joker.

Üye
Telefona hard format at düzelir

delorean35

Üye
arkadaşlar uygulamaları hafıza kartına yüklediğim halde telefonumun hafızasında 25 mb boş yer var. güncellemeler için boş yer gerekiyor ne yapmalıyım? yardımcı olabilir misiniz?

Joker.

Joker.

Üye
x-clean diye bir program var onu kullan en az 30 mb olur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar uygulamaları hafıza kartına yüklediğim halde telefonumun hafızasında 25 mb boş yer var. güncellemeler için boş yer gerekiyor ne yapmalıyım? yardımcı olabilir misiniz?

Tarayıcı önbelleğıni temizle en fazla bi 15 mb artar

Üst Alt